Single Blog Title

This is a single blog caption

Maajoukkue Turussa

Suomi kohtaa lauantaina European nations cupissa Bosnian. Peli pelataan Suomen Turussa, Paavo Nurmi Stadionilla kello. 15.00 alkaen. Matsissa on kovat panokset: voitolla Suomi säilyttää nykyisen sarjapaikkansa ja tappiolla koittaa putoaminen alaspäin.

Jyväskyläläisistä putoamista vastaan lähtevät taistelemaan Rob Hussey, Janne Heinänen, Mauno Konttila, Aaro Katainen sekä ensimmäiseen maaotteluunsa matkaava Arsi Kilpelänaho. Onnea kaikille valinnoista, eritoten Arsille ensimmäisestä maaottelukutsusta!

Samalla reissulla naiset kohtaavat Ranskan armeijan naisten maajoukkueen. Kick off klo 11.00. Jyväskylästä mukana Suomi-paidassa Mikki, Sanni, Juice ja Neea. Forwardeissa tullaan siis näkemään jyväskyläläistä osaamista myös tässä pelissä!