Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC VOITTOPUTKESSA!

Jyväskylän mäyräjengi kaatoi Kuopio Rugby Clubin 8-38. Ottelu oli Savolaisille kautta aikain ensimmäinen kotiottelu SM-sarjassa, mutta antoi Kuopiolaisillekkin lupausta valoisasta tulevaisuudesta. Jyväskylä hallitsi peliä alusta loppuun, pitäen palloa hallussaan ja tehden lujasti töitä. Välillä kuitenkin KRC:n nopea takalinja pääsi näyttämään vaarallisuuttaan ja juoksi metrejä Jussi Viljasen ja Tony Lapin yhteistyön tuloksena. JRC:n takamiehet puolustivat ankarasti ja saivatkin olla erityisen tarkkana Kuopion taitavien takamiesten kantaessa palloa kohti Jyväskylän päätyä.

Ensimmäisellä puoliajalla JRC:n tukipelaaminen ei ollut totutun kovaa, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sen mallikkaammin sekin alkoi sujua. Etupelaajien otteissa näkyi selvästi kokeneiden ja varmojen Marko Vikstedtin ja Mikko Jaatisen poissaolo vaikka jo totuttuun tapaansa Aaro Katainen painoi pallon kahdesti vastustajan maaliviivan taakse.
Takapelaajistakin erityisesti Juuso Kumpulan ja Teemu Elomaan yhteinen ajatuksenjuoksu toimi pitkin peliä ja Herrat steppailivatkin Jyväskylälle yhden juoksumaalin mieheen.  Ilahduttavaa oli huomata kuinka monipuolisesti JRC pystyi joukkueena juoksumaalinsa loihtimaan perusrunnomisesta, pehmeiden käsien kautta aina pakolliseen nopean penaltyn hyväksikäyttöön.
Ensimmäisen pelinsä ansiokkaasti vihreän keltaisessa nutussa pelasivat Valtteri Laitinen kakkosrivissä ja  Oskari Mäkinen laidalla. Lisäksi erityismaininnan ansaitsee uransa ensimmäisen juoksumaalin tehnyt Ilari Kampman, joka ottelun aikana osoitti ansaitsevansa paikkansa JRC avauskokoonpanossa.
JRC pistemiehet Kuopiossa:
Aaro Katainen 2 try
Juuso Kumpula 1 try + 4 con.
Teemu Elomaa 1 try
Rob Hussey 1 try
Ilari Kampman 1try