Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC JATKAA VOTTOJEN TIELLÄ!

Jyväskylä Rugby Club voitti Vaasan susilauman Huhtasuolla lukemin (43-26)

JRC ei ollut heti pelin alussa totutun vahva, vaan antoi kontaktialueella vahvoille vaasalaisille tilaisuuden päästä niskan päälle. Haparoivan alun jälkeen ja Vaasan lyhyen johdon jälkeen käynnistyi mäyräjengin diesel ja Jyväskylä pääsi myllyttämään totuttua etupelaajien rallia.

Erikoistilanteissa joukkueet olivat suhteellisen tasaväkisiä ja kumpikin joukkue pääosin piti omat pallonsa, mauleja lukuunottamatta jotka olivat Jyväskyläläisillä totutun vahvoja. Ilahduttavaa oli seurata myös JRC:n takapelaajien ennakkoluulotonta peliä ja vahvoja juoksuja. Takapelaajien kuviotkin alkoivat vihdoin toimimaan, jolloin JRC sai aina metrejä, mistä todisteena useat takapelaajien juoksumaalit. Numerolla 10 pelannut Juuso Kumpula alkaa myös parantamaan peliään kauden edetessä ja monet vaikeatkin potkut alkavat uppoamaan haarukkaan.
Peli oli selvästi kauden kovin ja fyysisin tässä vaiheessa ja sarjanousija Vaasa voikin olla tulevan kauden musta hevonen ja selvitä jopa välieriin, kunhan kapeaan materiaaliin ei tule liikaa loukkaantumisia.
JRC Mäyräjengin seuraava peli pelataan 19.7 Huhtasuolla jolloin vastaan asettuu ensimmäistä kauttaan pelaava Espoo RC! Odotettavissa jälleen kova taistelu.