Single Blog Title

This is a single blog caption

Hallitseva mestari rokotti virheistä.

Kuva Petri Holmberg

Kuvat Petri Holmberg

JRC pelasi  runkosarjan viimeisen kotipelinsä poikkeuksellisesti Palokassa. Vanhan maalaiskunnan kenttä on aiemminkin osoittautunut kotijoukkueelle hankalaksi paikaksi ja niin kävi tälläkin kertaa.

Hallitseva mestari Tampere Rugby Club on vaikean alkukauden jälkeen kerännyt rivinsä  taistelemaan välieräpaikasta. Se näkyi myös lauantaina Palokassa ja Pirkanmaalaiset kurittivat armotta JRC- miehistöä virheistä. Ottelun alussa kotijoukkue pysyi hyvin pelissä mukana, mutta pelin edetessä kurinalaisuus petti vastustajan päästessä kahden tryn turvin johtoon. Tämän jälkeen JRC sortui rikkomaan peliä ja penaltya vihellettiin kuin liukuhihnalta. Kokenut TRC käytti nämä hyväkseen ja nakutti varmoja pisteitä taululle.

Kotijoukkueen ilonaiheet olivat kiven alla, mutta yksi sellainen oli Marko Vikstedtin paluu kentille kesäkuun loukkaantumisen jäljiltä.

Lopputulos 17 – 37. Toisen perättäisen tappion myötä JRC menettää paikan sarjankärjessä HRC:lle, mutta on edelleen välierä taistossa vahvasti mukana.

Mäyrälauma on jättänyt lauantaisen heikon esityksen taakseen ja suuntaa seuraavana viikonloppuna Helsinkiin ottamaan mittaa runkosarjan päätöskamppailussa Helsinki Warriorsista. Mahdollisuus semifinaaleihin ja kotietuun on Jyväskyläläisten omissa käsissä ja tuosta ei varmasti aiota luopua!

Lauantain JRC pistemiehet

Mauno Konttila, 1 try

Tommi Vähäjylkkä, 1 try

Juuso Kumpula, 2 con ja 1 pen