Single Blog Title

This is a single blog caption

Peliraportti rajan takaa

Jyväskylä Rugby Club Ladies kävivät pääkaupunkiseudulla hakemassa pelikokemusta 6.9. Vastassa oli Warriors ja tällä kertaa tuli takkiin 62-0. Pelimatka oli kaikin tavoin erikoinen. Pelibussissa raikui ajoittain Hoosianna ja harkitsimme Kouvolan enkelimessuille poikkeamista, siellä olisi ollut frettejäkin ja luentoja, erilaisista aiheista. No emme kuitenkaan poikenneet, sen sijaan Juice “Kati” Leskinen välitti hoitoja verhon takaa. Todistimme myös yhteisöllistä munankuorintaa ja siperialaisen banaanin läsnäolon. Kentän laidalle tultaessa naisissa oli havaittavissa miltei hysteriaa.

Pelikään ei alkanut ajallaan, vaan vastustajan toiveita noudattaen miehet pääsivät rymistämään viheriöille ensin. Kentälle JRCL:n kaunottaret lähtivät kuitenkin iloisella mielellä ilman turhia paineita. Huimasta piste-erosta huolimatta peli ei ollut niin epätasainen kuin voisi olettaa. Jyväskylän neitoset tekivät kovasti töitä. Muutama vastustajan yksilö, mm. numero 12 (ylläri ylläri), teki kuitenkin voimakkaita suorituksia. JRCL valitsi omaksi parhaaksi bäckiksi Eve Sapattisen ja forwardiksi Juicen.

Voitto tai häviö, paluumatkalla juhlittiin. Uudet rookiet pääsivät prinsessakouluun. He saivat hyvien haltiatarkummien ja valmiiden prinsessojen avulla tapakasvatusta niin pukeutumisesta, pöytätavoista kuin puolison hankinnastakin. Illan päätteeksi heidät kruunattiin rugby-prinsessoiksi.

Pelin tilastollinen tunnusluku: alaraja tissit-edellä-kontaktiin tapahtumien määrälle oli 7.