Single Blog Title

This is a single blog caption

Tappio ja lisäpiste riitti välierään.

Runkosarjan päätöskierroksella Helsinki Warriorsia vastaan oli vielä suuri panos, sillä JRC kamppaili kotiedusta välierään. Tampere- pelissä takkuillut hyökkäys toimikin ajoittain mallikkaasti, mutta puolustusta ei saatu organisoitua riittävän leveälle rintamalle. Tämän moninkertainen mestari käytti hyödyksi levittämällä peliä laidoille ja tehden näin luvattoman paljon pisteitä. Vaikka puolustus sakkasi, merkillepantavaa oli kuitenkin se, että Jyväskyläläisten peli-ilme säilyi positiivisena läpi ottelun. Tämä kantaa varmasti välierään ja koska pudotuspeli on oma maailmansa, mäyrälauma on 110% valmis palauttamaan Jyväskylärugbyn mitalikantaan!

17Onnistujista mainittakoon Urho Ylinampa: Lapin poika teki syötönkatkosta sellaisen tryn, jota sivullekirjoittanut ei ole ennen livenä nähnyt. Juoksu omalta 5 metrin viivalta vastustajan päätyyn saakka kisaa vuoden try-tittelistä.

Semifinaalin vastustaja selviää lopullisesti viikonlopun runkosarjan päätöskierroksella kun Warriors matkaa Espoon vieraaksi ja Tampere isännöi HRC:a.Se on varmaa, että JRC pääsee vielä hakemaan revanssia Helsingistä tai Tampereelta!

Pistemiehet Myllypurossa

Marko Vikstedt, 1 try

Mauno Konttila, 1 try

Arsi Kilpelänaho, 1 try

Urho Ylinampa, 1 try

Juuso Kumpula, 3 con