Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC ja JRCL taistelevat lauantaina finaalipaikoista

Runkosarjat pelattiin päätökseen viime lauantaina ja Jyväskylän miesten sekä naisten joukkueet raivasivat tiensä välierä peleihin.

JRC sijoittui runkosarjassa loppujen lopuksi kolmannelle sijalle. Mäyrälauma lähtee matkaan jo varhain syksyisessä aamusumussa kohti Helsinkiä, jossa vastustajaksi asettuu runkosarjan kakkos paikan napannut Warriors. Pelissä on revanssin makua sillä Helsinkiläiset voittivat joukkueiden edellisen kohtaamisen JRC:n lukuisten puolustusvirheiden ansiosta. Nyt Mäyrälauma on hionut linjansa tiiviimmäksi ja lähtee pääkaupunkiin hakemaan ainoastaan paikkaa finaaliin.

JRCL puolestaan kolisteli runkosarjassa toiseksi ja emännöi Huhtasuolla runkosarjan kolmanneksi sijoittunutta Helsinki Warriorseja. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa kahteen otteeseen ja kumpikin voittivat pelit kotikentällään. Tässäkin pelissä on odotettavissa hurjaa vääntöä, sillä molemmat haluavat finaaliin. Jyväskylän Amatsoonit eivät kuitenkaan halua luopua “hallitseva mestari”-tittelistään ja taistelevat voitosta ja finaalipaikasta kynsin hampain viimeiseen pillin vihellykseen asti.

Nyt kannustusjoukoilta kaikki tuki ja ajatukset nöihin peleihin, jotta nähdään vihreä-keltaista väriä viikon päästä finaaleissa Porvoossa!