Single Blog Title

This is a single blog caption

Alkeiskurssi miehille starttaa viikon päästä!

Tiistaina 7. lokakuuta klo 20:45 starttaa rugbyn alkeiskurssi Killerin Palloiluhallissa. Seuraavat treenit ovat jo torstaina 9.10 Vehkalammen tekonurmella klo 19:45. Samoilla viikonpäivillä ja kellonajoilla jatketaan myös seuraavat kaksi viikkoa. Yhteensä siis kolme viikkoa aikaa tutustua rugbyn saloihin jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä haastamaan pelipaikkaa ensi kesän SM-sarjan kokoonpanoihin. Tavoitteenamme on myös saada niin paljon uutta verta joukkueeseen, että voimme jälleen laittaa joukkueen pystyyn myös Divisioona peleihin, ja näin ollen lisätä kilpailua joukkueen sisälläkin, tietysti hyvässä hengessä.

Kurssi on täysin maksuton eli toisin sanoen ILMAINEN! Joten NYT, tartu tilaisuuteen. Haemme joukkueeseen ennenkaikkea paksuja, hoikkia, pätkiä, honkkeleita, muskelimiehiä, rimppakinttuja, nopeita, hitaita, nuoria ja ei ihan niin nuoria sällejä. Voit olla myös kaikkea edellä mainittujen sekoitus, kunhan olet päättäväinen.

Meillä on joukkueessa entisiä jääkiekkoilijoita, jalkapalloilijoita, lentopalloilijoita, uimareita, yleiurheilijoita, painijoita, nyrkkeilijöitä ja jokunen ENTINEN höntsääjäkin löytyy.

Olisko tämä sinun laji? Tule kokeilemaan, ON SE!

Koska kertaus on opintojen äiti, tässä treeniajat uudestaan:

7.10 tiistai klo 20:45, Killerin Palloiluhalli (kuplahalli)

9.10 torstai klo 19:45, Vehkalampi tekonurmi A1

14.10 tiistai klo 20:45, Killerin Palloiluhalli (kuplahalli)

16.10 torstai klo 19:45, Vehkalampi tekonurmi A1

21.10 tiistai klo 20:45, Killerin Palloiluhalli (kuplahalli)

23.10 torstai klo 19:45, Vehkalampi tekonurmi A1

no-image