Single Blog Title

This is a single blog caption

JRCL:n seiskakausi käyntiin lainapelaajina

Lauantaina 7.2. Vaasassa pelatussa naisten 7-sarjan toisessa turnauksessa nähtiin jyväskyläläiskasvoja, tosin VASPin ja Tampere Rugby Clubin riveissä. Peli-intoiset Jyväskylän naiset eivät saaneet turnaukseen riittävän varmaa kattausta omia pelaajia, mutta lähtivät ilolla hankkimaan pelikokemusta seiskan saralta myös muiden joukkueiden mukana, kertoo JRCL:n seiskavastaava Noora Plattonen.

IMG_7928

Kokemuksia ja onnistumisen elämyksiä kertyikin runsaasti. Hienon rugbydebyyttinsä VASPin edustajana tehnyt Sanna-Kaisa “Kasa” Lintu kehuu turnausta toimivista järjestelyistä sekä positiivisesta ilmapiiristä joukkueiden kesken:

– Oli opettavaista päästä pelaamaan kokeneiden rinnalla ja hakemaan voittoa oman pelin kautta, Kasa summailee viikonloppua. Pelin makuun loistavasti päässyt Kasa uhkuu intoa joukkueensa jäätyä finaalin ulkopuolelle kolmannelle sijalle vain yhden tryn erotuksella: – Ensi turnaukseen siis entistä nälkäisempänä!

IMG_7930

Seuraava näytön paikka tarjoutuu maaliskuussa, kun Espoossa pelataan naisten 7-sarjan kolmas turnaus, johon JRCL:llä on kova pyrkimys saada oma joukkue. Neliturnauksinen sarja käynnistyi loppiaisena Vantaalla, ja sarjan viimeinen turnaus pelataan huhtikuussa Tampereella.

Seiskasarjan jälkimmäisen puoliskon lisäksi JRCL odottaa jo innolla 28.2. Jyväskylässä pelattavaa perinteikästä Snow Rugby -turnausta. Luvassa on riemukasta ryskettä ja ilmaisia makkaroita!

IMG_7969