Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC:n Mäyrät taistelivat Snowrugbyssa.

41_41Helmikuun viimeisenä viikonloppuna käyty Snowrugby-turnaus Lutakon Aukiolla ei märästä lumesta huolimatta jättänyt ketään kylmäksi. Jyväskylän miehet olivat hajaantuneet kolmeen joukkueeseen. Täysin omilla pelaajilla pyöritetty Badgers ja kaksi “All Star” joukkuetta, JRC Old Boys sekä Young Guns.

Erityisesti Old Boyseilta odotettiin jännittävää turnausta vanhoine metkuineen, sillä edellisellä osallistumiskerrallaan vuonna 2012 Vanhat Pojat veivät turnauksen mestaruuden rutiinilla tehdyn “vartin alkulämmöt” taktiikalla, joten tänäkin vuonna oli yllätyksiä odotettavissa.

Badgersit koostuivat lähes kokonaan JRC:n helmikuun ja viime syksyn alkeiskurssin pelaajista. Vähäisestä kokemuksestaan huolimatta Mäyränpojat haastoivat monta kovaa joukkuetta ja tonkivat pari voittoakin turnauksessa. Tryn nälkäisiksi pelaajiksi osoittautuvat mm. propin paikalle rakennettu Miiro Korhonen sekä Linna Rugbylta anastettu  Tero “Rentukka” Siivonen. Kiitosta Badgersien menestykselle voidaan ihan piirun verran antaa myös ikimöyhijälle Mauno Konttilalle, joka Young Guns joukkueen huilatessa kävi tuuraamassa pari peliä Mäyränpoikien tukena.

63_63Turnauksen yksi kiinnostavimmista peleistä käytiin välierissä kun Badgers kohtasi vanhan mestarin Old Boysin. Tässä pelissä jos jossain oli sitä kuuluisaa Snow Rugbyn tunnelmaa. Old Boysien viljellessä Harlem Globetrotters-tyylistä viihdyttävää rugbyaan, Badgersit kävivät kovaa puolustustaistoaan muutamine vastaiskuineen. Äärimmäisen viihdyttävä peli päättyi lopulta Old Boysien 3-0 voittoon (try/1p) ja Mäyrien turnaus päättyi tällä erää välieriin.

Old Boys kohtasi semi-finaalisssa edellisen vuoden mestarin Young Gunsit. Tiukassa kamppailussa nuorempi veri jaksoi painaa kovempaa ja Young Guns pelasi itsensä finaaliin. Finaalissa hämärän jo laskeutuessa kentän ylle Young Guns venyi Blizzard Boksia vastaan aina jatkoajalle saakka, jonka kuitenkin Boksit veivät nimiinsä.

Onnittelut Blizzard Bokseille Snow Rugby 2015 turnauksen voitosta.

Kaiken kaikkiaan turnaus sujui jälleen kerran hyvässä hengessä kenttien kunnostusta vaikeuttaneista sääolosuhteista huolimatta ja uteliaita kansalaisiakin saatiin houkuteltua paikan päälle ilmaisen makkaran avulla mukava määrä. Vuoden päästä kirmataan jälleen pallon perässä (toivottavasti) lumessa.

Jyväskylä Rugby Club kiittää ja kumartaa.

Old Boys & Badgers välierän jäkeen.