Single Blog Title

This is a single blog caption

Huippu rugbya Viitaniemessä.

Ensi viikonloppuna lauantaina kellon lyödessä 12, pelataan Viitaniemessä rugbyn maajoukkueen harjoitusottelu. Suomen maajoukkuekonkarit pelaavat Barbarian’s joukkuetta vastaan, joka koostuu Suomessa sm-sarjaa pelaavista huippu yksilöistä. Molemmissa joukkueissa nähdään paljon paikallista väriä ja Barbaarien valmentajana toimii JRC:n päävalmentaja Henri Tyrväinen. 

Maajoukkue valmistautuu tulevaan Turkki maaotteluun, ja mikäs sen parempi vastus, kuin joukkueeseen paikkaansa kärkkyvät Barbaarit. Pelissä on monella miehellä näytön paikka ja ystävyysottelun leimasta huolimatta lauantaina varmasti nähdään kovaa vääntöä ja virheistä rokotetaan surutta.

Maajoukkuepelin jälkeen pelataan vielä toinenkin ottelu, jossa Jyväskylä Rugby Club pelaa ystävyysottelun Helsinki Warriorseja vastaan. Peli alkaa klo 14.

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua ja kentän vierellä on kioski josta saa juotavaa, pikku suolaista ja makeaa pientä rahaa vastaan.