Single Blog Title

This is a single blog caption

Otteluraportti: JRCL – HRC

Edellisen viikonlopun Tampere Rugby Clubia vastaan lukemin 5-10 hävityn kotipelin jälkeen lähdimme voitontahtoisin mielin pelaamaan sarjataulukon kautensa kaikki pelit voittanutta kärkijoukkuetta, Helsinki Rugby Clubia, vastaan.

Perinteinen pelisää, aurinkoista ja +25 astetta, ei pettänyt tälläkään kertaa, vaikka pari tuntia ennen peliä näyttikin, että olisimme saaneet jopa sadetta seuraksemme.

KFfggp7l4omWD1vL1nuBnvWp7yP07JK6mjahv2hUdGc

Jo ottelun alusta alkaen oli kuulemma näkynyt laidalle saakka, että meillä oli hyvä ote peliin. Pisteiden muodossa se ei kuitenkaan näkynyt vielä ensimmäisellä puoliajalla, vaan Helsinki Rugby Club päätti yrittää maalipotkua otettuamme penaltyn ja siinä vastustajan onnistuttuaan lukemat olivat 0-3 vierasjoukkueelle. Tämä ei kuitenkaan näkynyt kotijoukkueen punteissa, vaan töitä jatkettiin entiseen malliin.

Kw4j8n6LlyQDJlh8sCOEkwCkiiOwhDd9CM_sOUHG92g

Kova työmme rupesikin tuottamaan tulosta toisella puoliajalla, kun allekirjoittanut puski puolittain läpi puolustuslinjasta. HRC:n tytöt kuitenkin saivat hidastettua vauhtiani niin, ettei se riittänyt ihan maalialueelle saakka. Heti tämän huomattuani, kuulin takavasemmalta Tenhun Reetan ”täällä”-huudon ja sain vielä offloadattua pallon hänelle. Yksi tämän kauden tähänastisista henkilökohtaisista kohokohdista oli nähdä Reetan painavan pallon maahan napsauttaen samalla tauluun lukemat 5-3. Jenna onnistui myös conversiopotkussa kasvattaen eroa kotijoukkueen hyväksi vielä 2 pisteellä.

iDuUp3llfNQZ8GToT74ykJITaeBS6FGfSilHuPgqdTM

 

cE6IZEdZSPOjzMnZhSBzsHN64hjU9rgUubYWRORYkAE

gpkdWMrVc9dX4z4ZH01fFZU144y4cOowIzcbSVWpjZg

3e9kAJCDi50ynLsiEhc9JSr42ZlYYxOUvcIswnGokgYTästä saimme urut auki, ja kohta huomasinkin jo Nooran puskevan täyttä häkää onnistuen tryn teossa! Jenna onnistui myös toisessa conversiopotkussaan, ja näin tilanne olikin jo 14-3.

r4gqS5i5y4qEgp3JItP25PAfKEaLTFxeC9ffQ991gk0

 

x50Pu8yFkLSy2JWIedJ1jneWjEgbwYLr5tazv-XSjrUYlpeänä voin todeta jokaisen joukkuekaverini antaneen merkittävän panoksensa pelissä, ja myös pelin mittaan tehdyt vaihdot toivat peliimme hyvin tuoreita jalkoja, jotka auttoivat pitämään tahtiamme yllä. Pelin loppupuolella HRC kuitenkin pääsi kerran yllättämään meidät puolustuslinjamme hieman nukahdettua jalkojen alkaessa painaa ja näin ollen pelin loppulukemiksi tuli 14-8. Vierasjoukkue palkitsi parhaana pelaajanamme Jennan ja omiensa joukosta Camin.

sBasOZnrZnhZrehweN41Ddw-AYE0MfzmKAgjqN_XoQM

 

7sGXuWJeATLbNXYdjSE6xYR_qc2w0T1eo8nMJIpyPvMMeidän joukkueen omillemme jakamat jallutähdet menivät tällä kertaa bäkeistä Johannalle ja forkuista allekirjoittaneelle. Lisäksi omavaltainen raatimme valitsi parhaaksi pelaajaksemme Pullin Reetan, joka osoitti uskomatonta taistelutahtoa vaatien pikaista teippausta päästäkseen takaisin kentälle saatuaan 5 tikin mittaisen vekin silmäkulmaansa.
QurS8KCus6cGUNpBZRNmDawJXM3Ws-ngvIzVTUJRAts

Kaiken kaikkiaan upea peli ja minulla on kyllä mahtava joukkue, I love you all, I need you all!! Ensi viikonloppuna jatketaan!

-Eicca

Kuvat: Ossi Leinonen