Single Blog Title

This is a single blog caption

Sarjanousija haastaa Badgersin ensimmäistä kertaa

Jyväskylä Rugby Club kohtaa runkosarjan viimeisessä kotipelissään Suolla tasaisesti kautensa aloittaneen Linna Rugbyn. Hämeenlinnasta ponnistava vastustaja on ollut kauden positiivinen yllättäjä ja on osoittanut pystyvänsä haastamaan kokeneempia SM-sarjajoukkueita. Kuudentena majaileva Linna on tehnyt vahvaa työtä kentän ulkopuolellakin ja aloittanut pienen rugbybuumin Hämeen sydämessä.

Tiukan videoanalyysin perusteella Henri ”Lätsä” Tyrväinen on selvittänyt vastustajan vahvuudet ja heikkoudet, vaikka painottaakin yhä omaan peliin keskittymisen tärkeyttä. Vastustajalta ei tule yritystä ja intoa puuttumaan, mutta pienemmät kertoimet tuuletteluun peliajan loputtua on kotijoukkueella. JRC tulee marssittamaan kentälle hyvin vahvan täyden kokoonpanon, jota jo ennestään vahvistaa muutama konkari Vaasasta, jotka tuovat paljon kaivattua syvyyttä sekä energistä pukukoppipeliä kokoonpanoon. Tähtäin on tiukassa puolustuspelissä ja koko ottelun kestävässä nopean etenemisen hyökkäystykityksessä, ilman kahvitaukoja.


Seuraa heitä:

 JRC BADGERS:
02Tomi ”Meatloaf” Moilanen:
Vuoden tauolta palaava fyysinen keskikentän lukko ei meinaa innostukseltaan pysyä sarjakuvatatuoinneissaan ja tuskin tulee nukkumaan perjantaina montakaan silmällistä, ellei väsytä itseään valvomalla jo torstaina. Saako vanha titaaniniska siirrettyä vuoden patoutumat kentälle vai meneekö yliyrittämiseksi?


 08Tero ”Turncloak” Siivonen:
 Mies joka on pääosin rintakarvoja ja verisuonia pelaa pisteidenkin valossa hyvin vahvaa kautta. Pikku jässikkä tekee tiukkaa nousua kohti Suomen rugbyeliittiä. Edellisessä pelissä juoksi vaatimattomasti neljä tryta, mutta löytyykö sympatiaa entiselle joukkueelle vai joko oranssit sukat on lopullisesti tungettu kaapinperälle?

LINNA RUGBY CLUB:

11834806_900469560044513_4169461842970151244_oKalle ”2.0” Välimäki:

Toisen polven pelaaja on joukkueensa ehdottomia tukipylväitä ja nuoresta iästään huolimatta porukan kokeneimpia pelureita. On päässyt maistamaan maajoukkueen mukana kovia kansainvälisiä otteluita ja niiden tuoma kovuus on näkynyt kauden aikana. Samassa paketissa suht nopeat jalat ja todella vahvat tehot. Jaksaako kantaa joukkuetta kovassa paineessa Suolla? Kestääkö nuorukaisen kuuppa?