Single Blog Title

This is a single blog caption

Badgers haastaa hallitsevan mestarin

Auringon noustessa tulevana lauantaina kömpii mäyrät koloistaan ja pakkaa pelikamat vankkureihin suunnaten kohti pääkaupunkia. Joukkue kohtaa perillä Helsinki Rugby Clubin edustusjoukkueen, jonka kanssa on perinteisesti saatu hyvät möhinät aikaiseksi. Helsinkiläiset kököttävät niukalla johdolla sarjan paalupaikalla. Eroa Jyväskylään on vain 3 pistettä, joten voitolla mäyrät nousevat runkosarjan kärkeen.

HRC on hallitseva mestari eikä ole hävinnyt otteluakaan kahteen kauteen ja joukkueiden viime kauden kohtaaminen oli tiukkaa vääntöä ja kummallekkin joukkueelle tärkeä merkkipaalu loppukautta ajatellen. HRC katkaisi Badgersien pitkän voittoputken ja voittajat saivat aimo annoksen itseluottamusta. Oman tietämyksen ja tiedusteluraporttien mukaan kumpikin joukkue on vain vahvistunut viime kaudesta joten voimme odottaa kotimaan tasoon nähden erittäin laadukasta ja viihdyttävää kamppailua.

Kaikella kunnioituksella vastustajaa kohtaan, JRC tavoittelee nöyristelemättä voittoa bonuspisteellä ja lähtee hakemaan sitä tiukalla kurilla ja äänekkäällä puolustuspelillä. Kumpikin joukkue tuntee ylpeyttä erikoistilanteistaan ja nyt on hyvä paikka nähdä kuinka ne toimivat. Väännön osapuolet ovat jo pudotuspelipaikkansa ansainneet ja nyt haetaankin lähinnä henkistä yliotetta ja kotietua välieriin, panoksen vähyys tuskin tulee kentällä näkymään, sillä playoffit maistuvat jo ilmassa!