Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC Badgers hakee välierärevanssia Huhtasuolla

Jyväskylä Rugby Club kohtaa lauantaina 19.9 tutun vastustajan Huhtasuon Liikuntapuistossa SM-sarjan välierissä. Vastusta Suolle tarjoamaan saapuu viime vuosien takuumenestyjä Helsinki Warriors, jolle taivuttiin viime vuoden semifinaaleissa harmillisesti yhdellä pisteellä. Tällä kertaa kuitenkin JRC Badgers on pelannut aiempaa vahvemman runkosarjan, kaataen matkalla mm.Warriorsin, ja lähtee itsevarmuutta uhkuen taistoon.

Ottelusta on odotettavissa varsinaista tahtojen taistelua. Kummassakin joukkueessa on vahvana voittamisen kulttuuri, joten suoria selkiä ja luovuttaneita pelaajia on turha kentältä etsiä. Runkosarjan kolmanneksi päätynyt Warriors hävisi viikkoa aiemmin sarjan voittajalle Helsinki Rugby Clubille, mutta sai täten kovan pelin alle. Badgers kävi hakemassa samaan aikaan Espoosta selvällä voitolla aimo annoksen itseluottamusta.
Jyväskyläläisten sairastupa on käytännössä tyhjä, joten leveyttä pitäisi löytyä vastustajaa enemmän, mutta ratkaiseeko helsinkiläisten erittäin kovat kärkipelaajat ottelun, vai riittääkö koko joukkueen fyysisyys paikallisten 80-minuutin paineen sietoon?
Iso peli ja isot panokset, sarja on kerrasta poikki ja voittaja matkaa viikon kuluttua Tampereelle finaaleihin. Loistava peli tiedossa, jota on odotettu kieli pitkällä niin urheilijoiden, kuin fanienkin toimesta. Kaikki paikalle kannustamaan mäyrät voittoon! Peli käynnistyy Huhtasuolla klo 14:00 Jyväskylän aikaa.