Single Blog Title

This is a single blog caption

Snow Rugby ensi viikonlopun kohokohtana

33_33Lauantaina 20.2.2016 hassutellaan jälleen pitkät perinteet omaava Snow Rugby-turnaus. 2002 vuodesta asti rämmitty tapahtuma järjestetään toisen kerran peräkkäin Jyväskylässä Lutakonaukiolla. “Ällös huoli Kansalainen” sillä Sää-Ukko on meitä palkinnut pakkaspäivillä ja lumisateilla. On myös huhuttu että Lutakossa lumitykit pauhaavat jotta rytkyläiset saavat pehmeää lunta kinttujaan hapottamaan.

 

Turnaukseen on ilmoittautnut 14 joukkuetta miesten sarjaan, joista yksi tulee Tanskan maalta ja yksi aina Espanjan Barcelonasta asti. Naisten sarjassa turnauksen voitosta kilpailee 8 joukkuetta eri puolelta suomea.

374455_548111711895887_1203868395_nTurnaus alkaa launtai aamuna klo 9:00 ja kestää arviolta klo 17:00 asti. Kenttien laidoilla on myös myyntikojuja joissa myytävänä rugby aiheista tavaraa. Mutta kaikesta tästä huolimatta kovin uutinen on:

ILMAISTA MAKKARAA!!!

Niinkuin aina ennenkin, Snow Rugbyn järjestävä seura Jyväskylä Rugby Club paistelee kisaturisteille makkaraa veloituksetta klo 10 lähtien. Jos makkara ei kuitenkaan maistu pakkasessa, niin lounasravintola Lutakon Nurkka tarjoaa tiloissaan lounasta ja virvokkeita sopuhintaan.50_50

Turnauksen voittajan ratkettua, niin sanottu kolmas puoliaika eli JATKOT juhlitaan Club Escapessa. Ovet aukeavat juhlivalle kansalle klo 22:00 eikä illan kovimmista bileistä ole epäilystäkään.