Single Blog Title

This is a single blog caption

Jääkarhut vierailulle Suolle

Espoo Ice Bears saapuu Huhtasuon Pyhätöön mittamaan Jyväskylä Rugby Clubin tason kauden ensimmäisessä taistossa lauantaina 4.6 klo 15:00. Kotijoukkue lähtee taistoon täydellä kokoonpanolla, jossa on useita uusia kasvoja niin kotomaan kamaralta, kuin ulkomailtakin.

JRC lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina viime kaudella sarjan viimeiseksi jääneen vastustajan kanssa. Toimitus ennakoi Badgerssilta vahvaa 80. minuutin painetta ja varsinkin etupelaajien dominointia. Jääkarhujen vahvuutena voidaan pitää muutamaa huikean taitavaa yksilöä, jotka eivät tarvitse paljoa tilaa pisteiden tekoon.

Tästä se taas lähtee! JRC:n taival kohti mestaruutta! Tule mukaan ja ota kaveritkin. Kioskissa myydään käteistä vastaan kahvia ja pientä purtavaa.


Seuraa heitä:

JRCSimo ”Muuli” Marttinen: Useamman vuoden sapatin jälkeen komean paluun lajiin tehnyt kansankynttilä on luterilaisen työmoraalin ruumiillistuma. Ei tee ihmeitä, mutta sen minkä tekee toteuttaa ihailtavalla periksiantamattomuudella ja pyhällä raivolla.

JRCDuncan ”Dunkkis” MacLean: Taistelee Mäyrien kauneimman pelaajan tittelistä Theotime Pellen kanssa Ville Tirkkosen ikääntymisen alkaessa näkyä, vihdoin. Omaa loistavan taklaustekniikan lisäksi napakan syötön. Tykkää johtaa peliä ja on kuin kotonaan ysinä tai fullbackkina.

9340973_300x300Oskari ”Gerbyn jalopeura” Hiipakka: Vaasasta lähtöisin oleva pelinrakentaja on tehnyt pitkää uraa suomirugbyn parissa. Tietää mitä tekee pallon kanssa ja ei pelkää yrittää omaa ratkaisua. Pystyykö haastamaan Keski-Suomen Kaljun Kostajan ysien kamppailussa? Lauantai näyttää!