Single Blog Title

This is a single blog caption

Uudelle tulostaululle heti ennätyslukemat Huhtasuolla

JRC Badgersin kauden 2016 avausottelu pelattiin lauantaina 4.6 Espoon Jääkarhuja vastaan. Jo ennen peliä oli tiedossa, että Espoolaiset matkaavat Keski-Suomeen vajaamiehisenä. Ikävä asia niin Espoolaisten kuin koko SM- sarjan kannalta.

Jyväskylän valmentaja ja ns. johtavat pelaajat asettivat ennen peliä joukkueelle tavoitteen pitää omaa pää puhtaana ja pelata ehjä 80 minuuttinen ottelun alkuasetelmasta välittämättä.

IMG_4857

Jyri Hautamäki oli hyvässä vireessä tulokaspelissään

JRC:n trytalkoot alkoivatkin ensimmäisten minuuttien aikana ja päättyi kirjaimellisesti ottelun loppuvihellykseen. Tuossa välissä nähtiin onnistumisia laajalla rintamalla, uusien pelaajien sisäänajoa, muutaman kokeneemman pelaajan paluu kentille. Mäyrien ylivoimasta ja myllytyksestä huolimatta vierasjoukkue  pelasi ottelun ryhdikkäästi alusta loppuun.

Aaro Katainen oli tuttuun tapaan murskaavan tehokas

Aaro Katainen oli tuttuun tapaan murskaavan tehokas

Jyväskylän pojista suurimmat pistemäärät keräsi 4 juoksumaalia mieheen tehneet Aaro Katainen ja tulokaspelaaja Jyri Hautamäki, sekä tryn tehnyt ja 15 lisäpistepotkua haarukkaan kenkinyt Teemu Elomaa.

Teemu Elomaan potku kulki läpi koko pelin (15/19)

Teemu Elomaan potku kulki läpi koko pelin (15/19)

JRC Badgers kiittää Espoolaisia miehekkäästä teosta saapua paikalle vajaallakin kokoonpanolla, ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa. Toimitus toivoo vilpittömästi Espoon vaaleansinisille helpompaa loppukautta sarjassa ja täyttä miehistöä muihin peleihin.

Niin, se ottelun lopputulos ja vähintään Jyväskyläläisen rugbyn piste-ennätys kirjattiin tulostauluun lukemin 125-0.