Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC Badgers väänsi voiton Porvoosta

Lauantaina pelattiin Huhtasuolla jälleen rugbyn sm-sarjaa kun JRC Badgersin vieraaksi saapui Porvoosta Old Town Shamrocks.

JRC-Porvoo

Urho Ylinampa Porvoolaisten puristuksessa

Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt JRC aloitti pelin vahvasti ja piti peliä Porvoolaisten kenttäpuoliskolla. Kotijoukkue menikin jo pelin alkuvaiheilla 7-0 johtoon kun joukkueen kapteeni Mauno Konttila rymisteli isojen etupelaajien tukemana maaliviivan yli ja Teemu Elomaa potki conversiopotkun maalihaarukkaan.
Vieraat kuitenkin pääsi peliin mukaan ja ottivat ensimmäisen puoliajan lopussa peliä haltuunsa isäntien tehdessä useita pieniä rikkeitä. Puoliajalle päästiin kuitenkin tulokaskauttaan pelaavan Jyri Hautamäentryn siivittämänä JRC johdossa 15-7.

JRC-Porvoo2

Fly half Teemu Elomaan pelinrakentelu oli vailla vertaa

JRC menetti loukkaantumisten vuoksi useita avauspelaajiaan, eikä vaihtojen jälkeen herännyt vielä toisen puoliajan alussakaan peliin mukaan. Porvoo väänsi nopeaan tahtiin kaksi tryta ja pääsi jo kuuden pisteen karkumatkalle 15-21.
Helteen vuoksi ottelussa pidettiin ylimääräinen juomatauko toisen puoliajan puolessa välissä, jonka aikana JRC valmentaja Robert Hussey loi joukkueeseen uutta puhtia. JRC pääsi jälleen pelin juoneen mukaan. Try-hanat aukesivat jälleen pelin loppua kohden. Aaro Katainen puskee tuttuun tyyliinsä puolustuksesta läpi ja painaa pallon maaliviivan yli. Vaihdosta kentälle tullut vikkelä takapelaaja Pertti Salmijärvi juoksi pelissä näyttävästi kaksi tryta takapelaajien hienon esityön jälkeen.

JRC-Porvoo1

Sentteri Tero Siivonen jakeli taas monta kovaa pommia pelin aikana

JRC korjasi täyden pistepotin lisäpisteineen tuloksella 35-26.
Äärettömän fyysisen ja tiukan ottelun jälkeen valmentaja Hussey kommentoi joukkueen suoritusta:
”Olen tyytyväinen joukkueen puolustuspelaamiseen tänään. Pieniä virheitä tehtiin hyökkäyksessä mutta lopputulos oli hyvä”

Myös tryn tehneellä mäyräkapteenilla Mauno Konttilalla oli joukkueelle vain positiivista sanottavaa:

”Pakko olla tyytyväinen joukkueen suoritukseen edellisen helpohkon pelin jälkeen. Erityisen hyvältä tuntui notkahduksen jälkeen tappioasemasta nousta vielä voittoon. Peli ratkesi meidän kärsivälliseen pelisuunnitelman noudattamiseen”

Seuraavan kerran JRC Badgers pelaa kahden viikon kuluttua Hämeenlinnassa Linna Rugbya vastaan.

 

Kuvat: Petri Holmberg