Single Blog Title

This is a single blog caption

Badgersien ensiesiintyminen Hämeenlinnassa

Jyväskylä Rugby Clubin miehet matkaavat lauantaina 16.7 Linna Rugbyn vieraaksi. Linna on suhteellisen uusi tuttavuus SM-sarjassa, mutta kehitys on ollut kovaa ja määrätietoista. Tästä todisteena Linnan johtoasema ensimmäisen puoliajan jälkeen viime kauden keskinäisessä ottelussa, jonka JRC vei kuitenkin lopulta selvin numeroin. Isännillä on ollut vaikeahko kausi voittoineen ja tappioineen, toisinkuin Badgers joka on napannut kaksi voittoa vain kahdesta pelatusta ottelustaan.

JRC lähtee jälleen ennakkosuosikkina otteluun kokemuksen ja kauden aloitusten perusteella. Helppoja pisteitä ei ole kuitenkaan jaossa. Linnan vahvuuksina voidaan pitää hyvän valmennuksen ja kovan pöhinän lisäksi atleettisia takapelaajia. 7’s sarjassa Linna pärjäsikin hienosti. JRC joutuu lähtemään otteluun ilman useita runkopelaajiaan, useiden, useiden häiden ja muiden pakottavien esteiden, kuten loukkaantumisten, vuoksi. Joukkueen kapteeni Mauno Konttila peräänkuuluttaakin laumaltaan kovaa asennetta ja aggressiivisuutta. Toimituksen ennustuksena Badgers vetää työhousut jalkaan ja nappaa tiukan bonuspistevoiton.

Artikkelin kuva Juha TamminenSeuraa heitä:

JRCAaro ”Body Sacrifice” Katainen

Suomen paras kasi. On treenannut kovaa niin tatamilla kuin nurmellakin, ja se alkaa näkyä. Vaarallinen ja monipuolinen takarivin pelaaja on huippukunnossa ja tähtää jälleen korkealle sarjan maalipörssissä. Huhut kertovan hänen heräävän jo ennen kukonlaulua (kukko kiekuu noin 4.50, maakunnasta riippuen, Savossa ovat laiskempia) kuntosalille pumppaamaan ennen päivän työkoitosta. Tärkeä palanen hyökkäyksessä ja puolustuksessa.JRCTero ”Testostero” Siivonen

Keskikentän lukko. Tykkää pelata vastanumeronsa iholla ja nauraa päälle. Tehokas viimeistelijä on parhaimmillaan kotimaan kentillä pysäyttämätön. Sunny Car Centerin tolpan varjosta ponnistanut vauhtikone on tehnyt viimein läpimurron maajoukkueen vakiokalustoon. Hieman loukkaantumisaltis, mutta haittaako sen kun mies pelaa silti täydet minuutit.Linna-Rugby-logo_verkkosivut2Antti ”Tukka” Haapanen

Tuulennopea ja urheilullinen numero 15 on osoittanut vaarallisuutensa kumpaankin suuntaan. Pelisilmä kehittynyt muutamassa vuodessa harppauksin eikä pelaa enää pelkästään vikkelien kinttujensa varassa. Todennäköinen tulevaisuuden maajoukkuepelaaja jos kehitys jatkuu samanlaisena.