Single Blog Title

This is a single blog caption

Koko päivä rugbya Huhtasuolla

Jyväskylä Rugby Club jakaa tulevana lauantaina rugbyn ilosanomaa kolmen ottelun voimin. Ensimmäisenä JRC Old Boys pelaa Spanish Barbariansia vastaan klo 11:30, jonka jälkeen heti perään klo 13:00 Ladies haastaa Tampere Rugby Clubin revanssiin aiemman kirvelevän tappion jälkeen. Päivän kruunaa klo 15:00 alkaen JRC:n ja TRC:n miesten edustusjoukkueiden välinen mittelö. Paikalle on tilattu karnevaalitunnelman ja rehdin urheiluhengen lisäksi kahvio grilleineen, kuulutus ja mahdottoman hieno tulostaulu. Kaikki paikalle! (kapteenin määräys)

Badgersin ja TRC:n ottelut ovat olleet viime vuosina tasaisia vääntöjä, joissa johtoasema on vaihdellut useasti otteluiden aikana. Vastakkain on ehkä kaksi Suomen fyysisintä ja suoraviivaisinta rugbya pelaavaa joukkuetta, joten mustelmia ja isoja paukkuja ei tule puuttumaan. Odotettavissa on kovaa näytönhalua ja taistelua tärkeistä pisteistä katkeraan loppuun asti.

Jyväskyläläisten leirissä otteluun lähdetään luottavaisin mielin, mutta täydellä kiimalla. Puolivälissä kautta ei ole enää varaa nukahdella, jos meinataan hankkia romua Pub Resinan Mäyrägalleriaan. Valmentaja Rob Husseyn johdolla on työstetty aiemman pelin heikkouksia ja tehty vähintäänkin tarpeeksi yleisliikkeitä, niistä ottelu ei jää tällä kertaa kiinni. TRC on tällä hetkellä pienoinen mysteeri Jyväskylälle, usein vaihtelevan kokoonpanonsa johdosta. Manselaiset luottavat atleettisiin yksilöihinsä ja kovaan kontaktiin, huhut kertovat kuitenkin TRC:n saaneen takaisin luottovalmentajansa pitkältä reissulta, joten uusia variaatioitakin saatetaan nähdä jo tulevana viikonloppuna.Seuraa heitä:

JRCMauno Konttila: TRC:n riveistä lähtöisin oleva urheilijanuorukainen, tunnetaan pehmeistä käsistään ja silmiä hivelevästä juoksutekniikastaan, jossa polvi nousee ja matka taittuu! Omistaa vieläkin mittavan määrän käytössä olevia TRC:n varusteita. Hookkeri joutuu pelaamaan ottelun poikkeuksellisesti kasina Aaro Kataisen nauttiessa häähumusta jossain Savon suunnalla. Pääseekö nauttimaan pelistä vai meneekö ylilataukseksi vanhaa seuraa vastaan? Todelliseen läpimurtoonsa tarvitsee vielä muutaman kilon lisää massaa.


JRCSauli ”’OK, coach” Tyvi: Rannikolta rahdattu lihaspatukka ihastuttaa tällä kertaa flankkerina täydentäen takarivin Karl Filtnessin kanssa. Palloahne kaveri tykkää olla pelin keskiössä ja näkee koko kentän, ainakin paremmin kuin tuomari. Pystyy pelaamaan mitä vain paikkaa väliltä 1-15, kunhan polveen tai muualle vartaloon ei satu.


TRC_logoJani ”Pysäkki” Lehtinen TRC: Mies joka ei aloita tappeluita vaan lopettaa ne. Suomen rugbyhistorian yksi lahjakkaimpia yksilöitä, harmi vain että on aikanaan keskittynyt turhan paljon kiekkoiluun. Liikkuu isoksi mieheksi poikkeuksellisen hyvin ja pitää kovasta kontaktista kumminkin päin, koostuukin lähinnä pitkistä, pitkistä, pitkistä raajoista. Pystyy yksin ratkaisemaan tiukkoja paikkoja tai antamaan Lebronmaisen offloadin täydestä vauhdista.