Single Blog Title

This is a single blog caption

Ladies otti voiton TRC-revanssissa

Lauantaina vietettiin loistavaa rugbypäivää Jyväskylässä, kun saimme vieraita Tampereelta ja Espanjasta. Espanjan poikien koneen ollessa 12 h myöhässä, mutta saapuessa paikalle juuri ennen pelin alkua, saimme päivään myös sopivasti dramatiikkaa. Old Boyseilla kokemus alkaa korvata kunnon, mutta peliä oli ilo katsella.

Naisten viimeisin kohtaaminen oli mennyt TRC:n vihellyksen tahtiin. Silloin tamperelaisten vahvat ruckit, pallonriistot ja hyvä tukipelaaminen hallitsi passiivisesti pelannutta Jyväskylää. Nyt kotijoukkueella oli aivan eri fokus päällä, ja viime viikonlopun Turku-pelin draivi ajoi vieläkin eteenpäin.

Jyväskylässä on vallalla pieni kevyt keuhkokuume-epidemia, joka takasi sen ettei valmennusta päästetty taaskaan liian helpolla etukäteen vaan taas saatiin bingota kokoonpanoja. Lopulta (melkein) tällä avauksella lähdettiin pelaamaan:JRCL-TAMPERE

 

Peli alkoi vähän sekavasti tuomarin jakaessa avokätisesti penalteja, ja tampesterilaiset avasivat pistetilin aivan ensimmäisten minuuttien aikana. Jyväskylä ei kuitenkaan jäänyt seisomaan housut nilkoissa vaan pieni henkinen kiristys käännettiin voitoksi ja pallo otettiin hallintaan heti seuraavasta aloituspotkusta.

Jyväskylän vahvuutena oli kovalla intensiteetillä pelannut bäkkilinja, jonka kuvioista ei puuttunut vauhtia, kovuutta tai luovuutta. Forwardit eli etupelaajat tekivät vahvaa perustyötä kontaktissa ja aloituksissa lisäten mukaan lisämausteeksi satunnaisen tryn, hyökkäyslinjan täydentämisen ja syöksysyötön.

22

Tampere ei päässyt samalle tasolle kuin viimeksi Jyväskylän nostaessa omaa peliään 101 %. Lopussa vieraat ottivat hyvän kirin varastaen bonuspisteen kotijoukkueen hunajamäyrien ottaessa muutaman penaltin liikaa.

Scrumia eli rykelmäaloitusta päästiin taas treenaamaan tosissamme. Perinteisesti se on ollut valtti, mutta nyt scrum saatiin kunnolla toimimaan vasta toisella puoliajalla. Line-outit eli sisäänheitot olivat toimivia, kunhan löydettiin joku hyppäämään.

Scrumeissa saatiin taas vääntää täydellä sydämellä.

Scrumeissa saatiin taas vääntää täydellä sydämellä.

27

Kaiken kaikkiaan Jyväskylän pelifiilis oli huikea ja onnistumisia nähtiin taas laajalla rintamalla ja kolmella puoliajalla. Jallutähdillä palkittiin peliä suurella tunteella rakentanut Eve “tappajan katse” Sapattinen ja omalle tasolleen Etelä-Koreasta palannut Sanna-Kaisa Lintu sekä perusvarmaa pandapeliä pelannut Juice “jos nyt kerran viidessä vuodessa” Leskinen.

Kasa oli jälleen pitelemättömän vauhdikas.

Kasa oli jälleen pitelemättömän vauhdikas.

Jallutähdet:

★★★ Eve

★★ Kasa

★ Juice

Pisteet:

Kuopijjon Eeva x 3

Kasa “Sanna-Kaisa” Lintu x 2

Juice Leskinen x 1

Johanna “rouva” Eirola x 1

Jenna “erotiikka” Koskinen 3 maalipotkua

Pelikuvia voit käydä lisää katsomassa täältä (kuvat Petri Holmberg):

http://petriholmberg.kuvat.fi/kuvat/JRC+-+TRC/JRC+Ladies+- +TRC+Ladies/

Pelin voit katsoa videolta täältä – kiitos TRC kuvaamisesta!