Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC Badgers Kuopioon ketunkaatoon

Jyväskylä Rugby Clubin uljaat urhot taivaltavat tulevana lauantaina veljesseura Kuopio Rugby Clubin vieraaksi. Ottelu potkaistaan käyntiin 15.00 komealla Vänärin stadionilla hienoissa olosuhteissa. Savon monnit ovat rakentaneet ottelun ympärille komeat puitteet koko perheen reissullekkin tuomalla tapahtumaan pomppulinnaa, polkuautoja ja kaikenlaista pientä purtavaa. 
JRC-KRC

Kuva Matti Partanen

Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, sillä maakuntien miehet ovat tehneet tiivistä kumpaakin osapuolta hyödyntävää yhteistyötä jo monen vuoden ajan. Kumpikin joukkue tietää vastustajan heikkoudet ja vahvuudet, sekä tiedostaa toisen tietävän ne. KRC on haastanut ja raastanut koko kauden hyvällä pelillä, mutta on monesti jäänyt ilman palkintoa. Samoin JRC:n kausi on ollut hieman kaksijakoinen, mutta onneksi vauhti on ollut kiihtyvä syksyä kohden.

Toimitus veikkaa Mäyrien vievän pisteet kotiin vahvalla esityksellä. Joukkueiden välinen kokemusero vain vahvistui kuopiolaisten viime aikaisten ikävien loukkaantumiste vuoksi. Lisäksi Mäyräjengi on tällä hetkellä niin sanotusti ”shit hot”.Seuraa heitä:

JRCHerkko ”Tarujen Herakles” Raivonen:

Mies kuin veistos, ei marmoria tai muutenkaan hieno, mutta veistos kuitenkin. Joukkueen pisimmät ja näteimmät kutrit omaava Jokilaakson oma poika on tullut joukkueen kakkosriviin rytinällä. Rugbykokemukseltaan vaippaiässä taapertava blondie käyttää hyväkseen hienoa palloilusilmäänsä ja nopeita koipiaan ehtiäkseen paikasta toiseen. Ei myöskään taida tajuta pelätä tiukempiakaan paikkoja, joten kyseessä on erittäin potentiaalinen rugbynpelaajan taimi.


JRCTheotime ”Oh la laa” Pelle:

Silkkikäsinen ja pitkänhuiskea ranskalainen on joutunut pelaamaan kauden aikana useammallakin takapelaajan pelipaikalla, mutta on pystynyt taittamaan jokaisen haasteen. Theo otti himoitun kymppipaikan omakseen Temetius Elomaan loukkaannuttua ja Duncan Macleanin lähdettyä kotikonnuilleen Kanadaan edistämään paikallista palloilua. Johtaa hyvin peliä ja pallo lähtee kuin lingosta kädellä tai jalalla, mutta saako silti enemmän irti kanssabäkeistään?


KRC logoTony ”Veijari” Lappi:

Loukkaantumisista kärsinyt joka toisen pelipaikan läpikäynyt liigajyrä joutuu astumaan esiin ja ottamaan suuren vastuun savolaisten pelintekemisestä. Tony on piinkova kontaktissa ja silloin tällöin oivaltava pallon kanssa, mutta löytyykö kasvua tiukassa paikassa? Yrittämisen puutteesta se ei ainakaan jää kiinni.