Single Blog Title

This is a single blog caption

Badgers Kaurialassa osa II

Jyväskylä Rugby Clubin miesten edustusjoukkue matkustaa lauantaina Linna Rugby Clubin vieraaksi Kaurialan komealle stadionille. Viime vierailulla edellisellä kaudella Linna päihitti kurittoman ja varamiehisen JRC:n, joka jätti Mäyrille muhkean palan hampaankoloon. Tilit tasattiin puolivälierän voitokkaalla ottelulla, joten Hämeen sydämessä on odotettavissa tiukka ja väkevä vääntö.

Kauden ensimmäisessä taistossaan Badgers kärsi 14-pisteen tappion aina vaaralliselle Warriors Rugby Clubille. Keskisuomalaiset hallitsivat erikoistilanteita, mutta viimeistelystä puuttui terävyys. Ottelussa oli kuitenkin kova tempo ja erittäin paljon hyviä asioita. Joukkueen valmentajan Robert Husseyn mukaan Badgers pelasikin yllättävän kypsää peliä ajankohtaan nähden.
Loukkaantumisista kärsinyt JRC alkaa saamaan pikkuhiljaa lisää apuja sairastuvan puolelta Sakke Rajalinin ja Robert Husseyn palatessa kentille. Linna on pelannut yleensä etupelaajapainoitteista yksinkertaista peliä vahvistettuna muutamalla tehokkaalla takajuoksijalla. Tämä pelityyli sopii erinomaisesti kovaa puolustavalle ja fyysisestä haasteesta nauttivalle Badgersille. Linna ja JRC ”kärsivät” kumpikin menetyksiä ennen kauden alkua joukkueiden kasimiesten Kalle Välimäen ja Aaro Kataisen lähdettyä etelän maille kokeilemaan rajojaan lajin parissa. Huhujen mukaan pojat ovat pärjänneet loistavasti ja Badgers toivottaakin miehille nousujohteista reissua!

Seuraa heitä:

Jarno ”Austin Powers” Suoja: Peri Pikku-Kallelta 53-koon kapteenin nappikset kauden alussa. Suomalaiseksi ysiksi suhteellisen kokenut ja päässyt maistelemaan kansainvälisiä otteluitakin kehitysmaajoukkueen paidassa. Pystyykö säilyttämään kentän ulkopuolisen huumorinsa koko ottelun ajan samalla piiskaten forwardeja kovassa paineessa?


Matti ”Yläkerran Panostaja” Keränen: Viimeisessä ottelussa debyyttinsä tehnyt maajoukkueen vakiokasvo Keränen on tuonut joukkueeseen paljon vauhtia ja kovuutta kontaktitilanteisiin. Matin pelityyliä on kehuttu eläimelliseksikin, eikä se heitä kauas. Mies valittiin täysin ansaitusti ensimmäisen ottelunsa parhaaksi pelaajaksi, eikä vauhti ole ainakaan hidastumaan päin.