Single Blog Title

This is a single blog caption

Badgersille kauden avausvoitto Hämeenlinnasta

JRC Badgers matkusti lauantaina Hämeenlinnaan kohtaamaan Linna Rugby Clubin. Kauden avauspelissä tappion kärsineet Jyväskyläläiset löivät heti pelin alusta ison vaihteen silmään ja pitivät Hämeenlinnalaiset kokoajan paineen alla. Peli ehti vanheta vain muutaman minuutin kun mäyrät painoivat vimmatusti Linnan päätyyn ja Pepsi Salmijärvi avaa wingin paikalta vieraiden maalitilin komean joukkuepelin jälkeen.
JRC jatkoi kovaa ja hyvin virtaavaa peliä ja tulostaululla lukemat vaihtuivat tiheään tahtiin. 35 minuutin kohdalla kone töksähti hetkeksi ja mäyrät sortuivat pelin rikkomiseen. Kuuden peräkkäisen penaltyn ja graavin merkkausvirheen ansiosta Linnan kokenut tykinkuula Avea Avea Avea lävistää maaliviivalla mäyräpuolustuksen ja ja painaa puoliajalle mentäessä taululle numerot 5-29.
Toinen puoliaika alkoi jälleen Jyväskyläläisten selkeällä hallinnalla. Hyökätessä pallo liikahteli kivasti käsistä ja Hämeenlinnan puolustusmuurista löytyi isoja aukkoja josta moni ruutupaita pääsikin usein metrikaupalla läpi.
Erityisesti jälleen flankerin tontilla viihtyvä Matti Keränen hyödynsi nämä tilaisuudet. Keränen teki ottelussa kolme juoksumaalia ja esiintyi muutenkin jälleen vahvasti. Mies valittiin toistamiseen peräkkäin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Myös sentterinä viihtyvä Tero Siivonen esiintyi pelissä edukseen tekemällä kaksi juoksumaalia ja pitämällä isäntien sentterit kovassa paineessa jos palloa käsiinsä saivat.
Peli päättyi lopulta Jyväskylän ylivoimaiseen voittoon lukemin 5-62.
JRC:n valmentaja Rob Hussey kommentoi joukkueen suoritusta pelin jälkeen: “Pojat tekivät hyvin töitä. Paljon on kehitystä tapahtunut edelliseen peliin nähden, mutta tulevia pelejä varten on toki kehityttävä edelleen.”