Single Blog Title

This is a single blog caption

Maakuntien miehet ottavat toisistaan mittaa Kuopion Vänärillä

JRC Badgers taivaltaa tulevana lauantaina ensimmäistä kertaa tänä kesänä Savon sydänmaille Kuopioon Vänärin kauniisiin maisemiin. Ottelu pelataan katsojaystävälliseen aikaan 17.00, joten kaikki kynnelle kykenevät seuraamaan ottelua. Badgersin bussissa on vielä muutamalle fanillekkin tilaa.
Jyväskylä Rugby Club ja Kuopio Rugby Club ovat perinteisesti olleet lähimpina seuroina hyvinkin lämpimissä väleissä ja yhteistyötä on tehty kausien aikana ja niiden ulkopuolella. Pelaajaliikennettäkin on ollut kumpaankin suuntaan. Välillä tosin välejä on hiertänyt aluepoliittiset kysymykset, kumpi saa liitettyä Pieksämäen alueen etupiiriinsä. Odotettavissa onkin lämminhenkin, mutta raivokas kamppailu, jossa vastustajat tuntevat hyvin toisensa ja toistensa metkut.
KRC on aloittanut kauden hieman alakuloisesti loukkaantumisten vaivaamana ja tähtipelaajansa Jussi ”Red tan” Viljasen lennettyä maailmalle kokeilemaan siipiään isommissa ympyröissä. Huhujen ja ahkeran videotiedustelun perusteella voidaan kuitenkin nähdä KRC:n vaarallisuus tietyillä osa-alueilla, kuten rykelmäaloituksissa. JRC paransi roimasti kauden avauspelistään Linnan vieraana. Positiivisena uutisena voidaan pitää jälleen uusien pelaajien vapautumista sairastuvalta joukkueen käyttöön. Valmennusjohto toivookin nousevan trendin jatkumista.


Seuraa heitä:
Sauli ”Mailman” Tyvi:
Mäyräpaidastakin tuttu Vaasan verikoira hallitsee paikat 1-15, jotkut paremmin, jotkut huonommin ja tarvittaessa istuu penkilläkin tai vähän valmentaakin. Monipuolisesta työkalupakistaan ja suorasta palautteestaan tunnettu taistelupatukka ei ole tullut kentälle tekemään uusia kavereita, vaan tulosta.Luotettavien silminnäkijähavaintojen mukaan muistuttaa ulkoisesti hieman Heikki Vihistä.

Teemu ”Vihdin Prinssi” Elomaa:
Koko joukkueen rakastama Taistelu-Jaska tekee vihdoin odotetun paluunsa pelikentille viime kauden katkaisseen epäonnisen loukkaantumisen jäljiltä. Odotettavissa on suoraviivaisuutta takapelaajille, kovaa johtamista esimerkillä ja suhteellisen pehmeitä käsiä. Parhaimpana ominaisuutenaan parantaa peliään tiukassa paikassa.