Single Blog Title

This is a single blog caption

Mäyrät käänsivät Jaloketut siltaan Vänärillä

JRC Badgers matkusti Kuopio Rugby Clubin vieraaksi Väinölän stadionille.
Aloituspotkusta asti oli selvää että JRC ei ollut lähtenyt Kuopioon leikkimään. Jo parin minuutin pelin jälkeen Jyväskyläläiset menivät johtoon Matti Keräsen juoksumaalilla. Vieraat painoivat juoksumaaleja tasaiseen tahtiin pitkin ensimmäistä puolikasta ja puoliajalle mentiinkin mäyrien 48-0 johdossa.
Toinen puoliaika toistettiin samaa säveltä Jyväskyläläisten hallitessa peliä yhtä pientä nukahtamista lukuunottamatta. Badgers hallitsi kenttää lähes joka osa-alueella. Pallo liikkui iloisesti käsistä toisiin ja Jyväskyläläiset olivat ottelussa myös selvästi fyysisempi osapuoli. Ottelu päättyi JRC:n selvään voittoon lukemin 5-74.
JRC:n paluumuuttaja Elias Korhonen teki ottelussa 3 juoksumaalia.
“Loistava peli joukkueelta ja erityisesti Matilta (Keränen). Hän on selvästi siirtynyt pelaamisessaan uudelle tasolle meidän joukkueessa.” Pelaajavalmentaja Rob Hussey kommentoi pelin jälkeen.
Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin loistavan esityksen tehty “Jämsän Herkules” Herkko Raivonen.