Single Blog Title

This is a single blog caption

Tuoreet euromäyrät Tulikasteessa

Huhtasuon Mäyräluolassa vietetään lauantaina hieno urheilupäivä Ilmatieteenlaitoksen luvatessa lämpöä ja auringonpaistetta, sekä atleettien tarjoillessa vauhdikasta viihdettä katsojille. Kello 12 JRC:n miesten edustusjoukkue haastaa hallitsevan mestarin Helsinki Rugby Clubin, jonka jälkeen samojen seurojen naisjoukkueet ottavat toisistaan mittaan. Päivän kolmantena otteluna pelataan miesten 2.divisioonan ottelu JRC:n kakkosjoukkueen ”Rakkien” ja Saimaa Rugby Clubin välillä, tämä ottelu on ensimmäinen virallinen ottelu seurojen välillä. Kaikki ajoissa paikalle hakemaan rusketusta ja nauttimaan kioskin antimista! Luotettavat lähteet ovat huhuilleet jopa tuoreista lätyistä.


HRC aloitti kautensa vahvasti, mutta joutui taipumaan viimeisimmässä ottelussaan Porvoolle niukoin lukemin. Fyysisen väännön vienyt Porvoo otti täten seuransa historian ensimmäisen päänahan helsinkiläisiltä. JRC on kiihdyttänyt vauhtiaan kauden avauksen tappion jälkeen voittamalla tuoreempia vastustajia jatkuvasti kehittyvällä pelillä. HRC:n kaltaista hyvin organisoitua vastustajaa vastaan ei kuitenkaan ole varaa ottaa samaan malliin rikerangaistuksia ja keltaisia kortteja kuin aiemmissa peleissä. Suurin mielenkiinto mäyrillä kohdistuu myös kahteen uuteen avaukseen murtautuneeseen pelaajaan, jotka ovat jo treeneissä vakuuttaneet valmennusjohdon.


Mäyrälauman kokoonpano:Seuraa heitä:

Bam ”7>15” Hennessy :

Joukkueensa ehdoton johtohahmo, rakentaa peliä, juoksee palloa ja tarvittaessa tekee pisteet täysin itsekkin, mitä tapahtuukin usein. Erittäin vaarallinen vastustaja, mutta silti kentällä ja sen ulkopuolella aina herrasmies. Herra B listaa harrastuksikseen naisten 7’s-maajoukkueen valmentamisen ja nuorten suomipelurien valmistelun ulkomaan komennuksille.


Cabuz ”Kosmos” Cosmin :

Kokenut ja kiihkeä romanialainen pelimanni, jonka kohtalon kaarnalaiva ajelutti Konneveden luonnonkauniisiin maisemiin ja samalla Badgersin hellään huomaan. Miehellä tuntuu olevan kova syöttö ja etupelaajille kokoajan kovasti asiaa vaikka selästä löytyykin isompaa numeroa, mikä on aina pelimiehen merkki.


Vilandras ”Carebear” Sendrius :
Kokenut Liettuan etupelaaja pääsi hieman väläyttelemään Linnaa vastaan, eikä jättänyt valmennusta kylmäksi. Ei vaivaa itseään liikaa pelin hienouksilla, mutta kova kontakti maistuu. Sopii siis hienosti porukkaan!