Single Blog Title

This is a single blog caption

Mäyrille tärkeä voitto kovalla hinnalla

JRC Badgers kaatoi kotonaan hallitsevan mestarin komein luvuin 51-10. Ottelu lähti heti alusta alkaen kulkemaan Mäyrien tahdissa. Pisteiden takomisen aloitti totuttuun tapaan kovassa kunnossa oleva Matti Keränen hienon hyökkäyksen päätteeksi, jonka aikana annettiin monta syöttöä kontaktista hyvään tukijuoksuun. JRC piti kovaa vauhtia koko ensimmäisen puoliajan samalla puolustaen mallikkaasti. Tauolle mentiinkin 34-0 lukemissa.


Toisella puoliajalla vierailijoiden vauhtikone Bam Hennessy kiristi tahtia ja sai luotua kaksi juoksumaalia lyhyen ajan sisään. Tästä Badgers ei kuitenkaan hätkähtänyt vaan jatkoi lukemien kartuttamista koko ottelun. Mäyräkapteeni Mauno Konttila rymisteli toiselle puoliajalle neljä tryta. JRC koki suuren menetyksen entisen kapteeninsa Teemu Elomaan kärsiessä vakavan nilkkavamman toisen puoliajan alussa. Tässäkin näkyi joukkueen kärjen leveys, koska pelin tempo pystyttiin pitämään kovana avainpelaajan loukkaantumisesta huolimatta. JRC onnistui hyvin kaikissa erikoistilanteissaan ja kuviot rullasivat mallikkaasti.

Pisteidentekijät:
Mauno Konttila 4 Juoksumaalia
Matti Keränen 2
Teemu Elomaa 1
Elias Korhonen 1
Cabuz Cosmin 1
Theotime Pelle 5 lisäpistepotkua.

Tähtipelaajat:
*** Teemu Elomaa
** Mauno Konttila
* Elias Korhonen