Single Blog Title

This is a single blog caption

Koppelot edustettuina SM-viikolla

Jyväskylä Rugby Clubin naiset pelasivat kuluneena viikonloppuna seiskarugbyn Summer 7s turnauksessa Tampereella osana Ylelläkin televisioitua SM-viikkoa. Turnaus oli poikkeuksellisesti kaksipäiväinen, sillä miehet pelasivat oman turnauksensa samaan aikaan, jolloin peliaikataulut venyivät pidemmälle ajalle. Rugbytunnelma oli taattu Kaupin Urheilupuistossa kesäauringon paahteessa, rugbyperheen ja monen katsojan ollessa paikalla.

JRC:n Koppeloita vastaan lauantain ensimmäisessä pelissä asettui isännät Tampere. Pelissä  JRC joutui alkuun hieman muistelemaan mitä se seiska olikaan, mutta paransi otteitaan pelin loppua kohti. TRC oli kuitenkin vahvempi luvuin 27-0. Ennen toista peliä opiskeltiin viereisellä kentällä pelatun kriketin sääntöjä mielenkiinnolla ja pitkältä tuntuvan tauon jälkeen toisessa pelissä vastaan asettui hallitseva Suomen mestari HRC. Koppeloiden otteet paranivat entisestään ja peli alkoi rullata. Koppeloiden turnauksen ensimmäinen try tuli laidasta Tenhu-junan puksuttaessa maalialueelle. Luvut hyvistä otteista huolimatta kuitenkin Helsinkiin 5-45.

Lauantain viimeinen peli oli kokemattomampaa WRC:n joukkuetta vastaan. Auringonpaahde koetteli nestetasapainoa pitkän päivän aikana, mutta homma oli hoidettava kotiin. Niin tehtiin ja Kerttu-Pauliina-Speedster pääsikin toimittamaan pallon useaan kertaan maalialueelle pelin aikana laitojen jäädessä tyhjiksi. Koppelot veivätkin pelin luvuin 0-42.

Yö kului tiivinä pakettina Medikki-Annikan Hervannan yksiössä siskonpedillä, josta aamuseitsemältä lähdettiin aamupalan kautta kohti toisen päivän pelejä. Heti aamulla tuli semifinaaleissa vastaan HRC. JRC:n hidas reagointi maksoi ensimmäisellä puoliajalla muutaman tryn, mutta toiselle puoliajalle JRC ryhdistäytyi ja Tenhu-juna läpäisi taas puolustuslinjan laidasta Nooran ja Sinin esityön jälkeen. HRC kuitenkin oli selkeästi vahvempi ja meni finaaliin pistein 33-5.

Ennen turnauksen viimeistä eli pronssipeliä seurattiin jännittyneenä finaaleita, jotka myös televisioitiin Ylen toimesta: http://areena.yle.fi/1-4141031. Hienot pelit koko Suomen nähtäväksi! Pronssipelissä vastaan tuli toisen kerran WRC, joka oli saanut lisävahvistuksia sunnuntaille kun taas JRC:n riveistä oli pudonnut porukkaa lauantaista. Vaikka pienoista hätäilyä JRC:n otteissa olikin havaittavissa, meni peli Jyväskylän tahtiin. Kolmas sija saavutettiin, mutta lopputuloksesta ei ole tarkkaa tietoa.

Hyvän fiiliksen turnaus ja palkintopokaalina Kerttu!