Single Blog Title

This is a single blog caption

WRC:n saapuminen suolle herättää Mörkö-mäyrän

Tulevana lauantaina tapahtuu jälleen Huhtasuon rugbypyhätössä! Naiset potkaisevat ottelunsa käyntiin 13.00 ja miesten edustusjoukkueet jatkavat SM-sarjan kärkikamppailulla 15.00. Otteluissa on vastakkain Jyväskylä Rugby Club ja Helsingin ylpeys Warriors Rugby Club. Odotettavissa on atleettisia suorituksia, kovaa kontaktia ja äitien paistamia lättyjä, kaikki paikalle kannustamaan! Jos et pääse paikalle, voit seurata miesten ottelua suorana tai jälkilähetyksenä Elisa Fanseatilta.

Miesten kamppailussa JRC ja WRC lähtevät vääntämään mielenkiintoisista asemista, WRC voitti kauden avauspelissä JRC niukasti vakuuttavalla pelillä ja johtaa sarjaa 5 pisteen erolla jyväskyläläisiin, jotka teoriassa voivat kuroa eron umpeen jo tässä ottelussa. JRC Badgers on parantanut peliään koko kesän kuin mäyrä jolkotteluaan, eikä sairastuvalta palautuvat pelaajat ainakaan heikennä isäntiä. Kotijoukkue pääseekin pukemaan otteluun lukuisia tällä kaudella vähemmän nähtyjä petoja. Karl ”Desibeliraja?” Filtnessin kausi on ollut tähän virheetön, ikävä vain, että Karl on tähän mennessä kellottanut vain 5 minuuttia peliaikaa ikävän pohjevamman vuoksi. Janne ”Papa Bear” Heinänen valmistautuu kauden toiseen otteluunsa intoa puhkuen ja Mörkö-Marko Vikstedt tekee paluun mietittyään miksi hänet on luotu kulmikkaan kauniiksi pedoksi tähän maailmaan , saatuaan Zeninsä tasapainoon ja tajuttuaan mikä elämässä lopultakin on tärkeää. Elektronisen musiikin ja pakettiautojen lisäksi.

Badgersin ja Warriorsin historiaa värittävät monet tiukat kamppailut, jotka ovat olleet hyvin fyysisiä, mutta rehteja ja pelaajille nautinnollisia. Kahden eri tavalla pelaavan joukkueen koitokset ovat olleet katsojienkin suosiossa. Peleistä ei ole puuttunut dramaattisia käänteitä, eikä suuria tunteita. Badgersin Kapteeni Mauno Konttila arvioikin pelistä tulevan kesän laadukkain kohtaaminen tähän mennessä. Kumpikin joukkue on päässyt hiomaan pahimpia kulmiaan ja valmistautumaan tärkeään koitokseen pudotuspeliasetelmat mielessä.


Badgers kokoonpano:
Forwardit
1 Antti Björkqvist
2 Jussi Jokitalo
3 Vilmantas Sendrius
4 Herkko Raivonen
5 Karl Filtness
6 Tomi Moilanen
7 Matti Keränen
8 Mauno Konttila
Backit
9 Arsi Kilpelänaho
10 Elias Korhonen
11 Pertti Salmijärvi
12 Urho Ylinampa
13 Tero Siivonen
14 Jesse Laukkanen
15 Jyri Hautamäki
Vaihtomiehet
16 Janne Heinänen
17 Marko Vikstedt
18 Tapio Lahtinen
19 Jussi Sunnari
20 Sakke Rajalin
21 Topi Turunen
22 Ville Tirkkonen

23 Frederic Müller-BrauneSeuraa heitä: 


Antti ”Harlekiinisydän” Lammi: Laukaan alueella suositun kansantarinan mukaan kylän oma poika päätti nuorena etsiä itselleen rauhallisempaa lajia, kun paikat eivät enää kestäneet voimistelua. Saaga sai jännittävän käänteen nimettömän nuorukaisen törmättyä murtaen suomea puhuvaan kapeahkoon saksalaiseen ja lukuisten kinkkisten käänteiden jälkeen legenda sai kultaisen lopun. Nykyäänkin viihdyttävä peliukko. Tuttu niin XV- kuin 7’s-maajoukkueista.

Pertti ”Senior Citizen” Salmijärvi: Data-Pertti on fyysiseltä iältään joukkueen seniori, vaikkei annakkaan sen näkyä vauhdissa tai naamassa. Todennäköisesti kunnioitettavaa rasvapurkkikokoelmaa ylläpitävä laituri lukeutuu joukkueen pitkäaikaisiin varmoihin suorittajiin ja tukipilareihin. Yarismies taklaa varmasti alas kun on tarve ja käyttää häikäilemättä tyhjän tilan hyväkseen. Odotettavissa tasapainottavan varmaa peruspeliä ja kovaa huutoa.


 

Artikkelikuva Anu Tiilikainen – Hillarious Hobbit