Single Blog Title

This is a single blog caption

Jyväskylän naiset takaisin voittokantaan

Lauantaina Huhtasuolla vietettiin kostea, mutta sitäkin loistokkaampi rugbypäivä koppeloiden saadessa vieraakseen Helsingin Warriorsit. Pari minuuttia ennen peliä alkanut rankkasade kadotti viimeisetkin toivonrippeet Suomen kesää kohtaan ja muutti pelikentän yhdeksi suureksi vesilammikoksi. Rakkaudesta lajiin kentälle lähdettiin kuitenkin hyvällä fiiliksellä ja lopulta aurinkokin palasi viimeistelemään tunnelman.

Peli lähti käyntiin Jyväskylän kannalta vahvasti, kun hyökkäyksessä maaleja juostiin tasaiseen tahtiin puolustuksen pysyessä sopivasti kasassa. Jyväskylän scrumit toimivat jälleen loistavasti ja bäkkien kädet toimittivat haastavassa säässä pallon sinne missä tilaa oli. Ronja-Lotta pääsi debytoimaan kasin roolissa menestyksekkäästi ja Kuopion vahvistus Asta tarjosi laidassa nopeita jalkoja tryn arvoisesti. Puoliajalle lähdettiin kotijoukkueen johdossa.

Toisella puoliajalla jatkettiin siitä mihin ensimmäisellä jäätiin. Nilkkavamman jälkeen kentälle paluuta tekevä Jenna pääsi vaihdosta esittämään muutamia teräviä taklauksia ja Juice kävi ensitöikseen ryöstämässä vastustajalta pallon jos toisenkin. Vielä pelin lopussa vieraille tarjottiin mahdollisuutta pisteisiin lukuisten penaltien ansiosta koppeloiden joutuessa puolustamaan omalla tryviivallaan. Puolustus kuitenkin piti loppuun saakka ja takaiskulta vältyttiin. Näin ollen kotijoukkue pääsi juhlimaan voittoa lukemin 58-0.

Pelin jälkeen loistava fiilis jatkui kolmannella puoliajalla, kun rookiebileet tarjosivat vielä oman näytteensä tämän vuoden rookieiden loistavasta asenteesta ja loppuun asti pelaamisesta.

”Rookien silmin kaikki on aika sumeeta ja sekavaa”

Jallutähdet:

*** Reetta ”Tehnujuna” Tenhu aiheutti jälleen hämmennystä vastustajalle viilettäen joka puolella kenttää kolmen jallutähden arvoisesti.

**Noora Kapteeni-Plattonen teki esimerkillistä työtä niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä ja ansaitsi varmoilla otteillaan itselleen kaksi jallutähteä.

* Jasmi Latvala pelasi ensimmäistä peliään centerinä ja nappasi heti jallutähden loistavilla haastoilla ja hyvillä taklauksilla.

Kuvat: Roosa Arela. Lisää kuvia täältä. Mainitsethan kuvaajan jos käytät kuvia.