Single Blog Title

This is a single blog caption

Nuorten mäyrien tulikaste

Jyväskylä Rugby Club ja Hämeenlinnalainen Linna Rugby Club kohtaavat Huhtasuon nurmitemppelissä tulevana lauantaina klo 15:00. Paikalla on kioski ja tarjolla pientä purtavaa, kansa sankoin joukoin kannustamaan Badgers voittoon!

Joukkueet lähtevät otteluihin hyvin erilaisista lähtökohdista, Linna on kärsinyt useista tärkeistä pelaajamenetyksistä kauden aikana, josta on seurannut alavireinen suoritustaso viime vuotiseen verrattuna. JRC Badgers hävisi toukokuussa sarjan ensimmäisen ottelunsa tiukasti, mutta on sen jälkeen kääntänyt kurssinsa ja voittanut kaikki vastustajansa viiden ottelun voittoputken aikana. Viimeisimpänä kaatui avaustappion aiheuttanut sarjakärki Helsinki Warriors sateisen pelin päätteeksi.

Toimituksen oletuksena Linna lähtee otteluun tutulla suoraviivaisella pelitavallaan, jossa pyritään tekemään tilaa takakentän nopeille juoksijoille ja varsinkin fullback Antti Haapaselle. Badgers lähtee otteluun tavanomaista vihreämmällä kokoonpanolla useiden runkopelaajien, kuten Antti BjörkqvistinHerkko Raivosen, Cabuz Cosminin ja Tomi Moilasen huilatessa loukkaantumisten kanssa. Jopa 3 mäyrää pelaa ensimmäisen ottelunsa SM-sarjatasolla Jaska Välimäen, Sebastian Mejiaksen ja Iiro Riihimäen ottaessa osaa. Lisäksi Jussi ”Sulo” Sunnari pelaa ensimmäistä kertaa avauksessa ja seura/lajilegenda Tommi ”one more one more year Pappa” Vähäjylkkä vastaa mäyräin kutsuun vetäessään sotisovan päälle ensimmäistä kertaa tänä vuonna.
Odotettavissa siis vauhdikasta pallojahtia, josta virtaa ei tule puuttumaan. Sarjapaikastaan taisteleva Linna ei varmasti luovu pisteistään helpolla.Seuraa heitä:


Lari ”Propmen can step” Beumer: Summer 7’s-turnauksessakin näppärää steppiään esitellyt matalan painopisteen omaava nuori eturivilupaus tuntuu tykkäävän vastuusta tiukassakin paikassa. Ei ihmettele turhia vaan toimii pallon saadessaan, omaa myös pehmeähköt kädet. Ei ole känsiä.


Jyri ”The Eternal Lawnmower” Hautamäki: Iso auto, isot reidet. Herra J listaa kiinnostuksen kohteikseen takakolmikon puolustuksen, sidestepit, youtuben rugbytutoriaalit, ruohonleikkuun ja Sulo Sunnarin. Inhokeikseen hän luetteloi vastustajien sidestepit, laiskat etupelaajat ja Herkules Raivosen. Räjähtävä takakentän lukko pystyy tarvittaessa tanssimaan vaikka kolikon päällä ollen katsojille hyvin viihdyttävä pelaaja. On löytänyt hienon yhteissävelen Elias ”Wigga” Korhosen kanssa, eikä pelkää käyttää ääntään.Kokoonpano:

         Forwardit:

 1. Vilmantas Sendrius
 2. Mauno Konttila
 3. Janne Heinänen
 4. Karl Filtness
 5. Jussi Sunnari
 6. Tapio Lahtinen
 7. Matti Keränen
 8. Robert Hussey

  Backit:

 9. Topi Turunen
 10. Elias Korhonen
 11. Pertti Salmijärvi
 12. Urho Ylinampa
 13. Tero Siivonen
 14. Jesse Laukkanen
 15. Jyri Hautamäki

  Vaihdot

 16. Jaska Välimäki
 17. Iiro Riihimäki
 18. Ville Tirkkonen
 19. Frederic Müller-Braune
 20. Tommi Vähäjylkkä
 21. Sebastian Mejias

  Huoltojumala/moniosaaja – Tomi Moilanen
  Manageri – Sakke Rajalin

Artikkelikuva Anu Tiilikainen aka Hillarious Hobbit