Single Blog Title

This is a single blog caption

Mäyrille Winter 7’s turnauksessa vaatimaton tulos

Kuume-epidemian riivaama Badgers lähti loppiaisena Järvenpäässä pelattuun 7’s turnauksen ensimmäiseen osakilpailuun vajaamiehisenä. Onneksi veljesseurasta Kuopiosta vastattiin hätähuutoon ja mukaan lähti kokemusta hakemaan nuori Mikko Litmanen ja näin ollen oli juuri ja juuri täysi kentällinen kasassa. Turnauksen aikana mies osoittautuikin oikein hyödylliseksi kaveriksi.

 

Ensimmäinen peli lähti kuitenkin miehistöpulasta huolimatta hyvin käyntiin. Vastaan asteli Porvoon ja Espoon pelaajista kasattu joukkue. Alkuun kevyellä kengällä liikkeellä ollut JRC veikin ottelun nimiinsä tuloksella 29-12.

Toisessa ottelussa sitten vastustajaksi ilmestyi Turku Eagles. Kotkalaiset pelasivat oikein näyttävää seiskarugbya ja liitelivätkin jo väsähtäneistä mäyristä helpohkoon voittoon tuloksella 12-36.

Päivän kolmannessa matsissa Porin ja Linnan yhdistyneet kansakunnat haastelivatkin sitten Jyväskyläläisiä koko rahan edestä. Aivan viime minuuteille johtoa pitänyt JRC hyytyi ja LinnaBorg  suditteli loppuun useamman tryn voittaen kamppailun.

Päivän viiminen kahina käytiinkin ssitten Helsinki Tiger Cupsien kanssa. Vaikka mäyrien saappaat olivat tässä kohtaa päivää lyijyä, onnistuivat he voittamaan päivän viimeisensä vielä kohtalaisen isoin lukemin. Lopullinen sijoitus Järvenpäästä JRC:lle 5.sija.

JRC: pelaajat ansaitsevat kaikki kunniamaininnan taistelutahdosta ja etenkin viimehetkellä mukaan lähteneet Jussi “Sulo” Sunnari ja Kaitsu Filtness pitivät mäyrälaumaa pystyssä läpi turnauksen.

“Yleinen fiilis päivästä on että 7’s rugbya aletaan pikkuhiljaa ottamaan Suomessa jo vähän tosissaankin. Osa joukkueista ei antanut meidän pyytää vaihtomiehiä muista joukkueista, sillä täällä oltiin kuitenkin pelaamassa voitosta. Onko se sitten hyvä vai huono asia, en osaa sanoa. liekkö jäänyt jollain jotain hampaankoloon viime vuodesta?” – kommentoi poikamaisesti hymyillen JRC:n Jyri Hautamäki, joka on esiintynyt myös Suomen 7’s maajoukkueessa.

Seuraavaan osakilpailuun on aikaa palautua ja toivottavasti kuumepirulaiset hellittävät eikä uutta epidemiaa tule, sillä JRC haluaisi myös todenteolla haastaa talven kilpailuissa sarjan kovimmat 7’s joukkueet.