Single Blog Title

This is a single blog caption
JRC KALEV

Rumble in the Badger jungle

JRC Badgers ja Tallinn Kalev väänsivät fyysisen kohtaamisen suorastaan trooppisissä olosuhteissa elohopean kivutessa lähelle kolmeakymmentä ja etupelaajien toivoessa ilmaa raikastavaa ukkosta. Jyväskyläläisten avausottelu päättyi isäntien vakuuttavaan 38-12 voittoon. Ottelu oli alusta asti erittäin fyysinen, mutta hyvähenkinen vaikka kuumuus tiputtikin tempoa loppua kohti.

Mäyrät mylläsivät läpi ottelun totutusti fyysisellä preesenssillään vaihe toisensa perään kohti vastustajan päätyä. Kovat kontaktit hyökkäyksessä ja puolustuksessa toivatkin heti alussa tulosta useamman tryn johdon verran. Pääpelaaja/valmentaja Mauno Konttila oli ottelun jälkeen erittäin tyytyväinen joukkoihinsa. ”Jätkät pysyivät hienosti sovitussa suunnitelmassa muutamaa lapsusta lukuunottamatta, mutta niitä pitääkin odottaa kauden ensimmäisessä pelissä. Erittäin tyytyväinen olen puolustuksen kehitykseen ja selkeään dominointiin erikoistilanteissa. Joukkueesta on aistittavissa sopivaa nälkää.”


Kotijoukkue marssitti kentälle useita vahvoja paluumuuttajia ja uusia vahvistuksia. Kokeneet mäyrät Ari Tikkanen ja Matti Keränen esiintyivät omalla totutulla tasollaan ja tuoreet tuttavuudet Jani Koponen sekä Joonas Koskelainen löivät kovat näytöt tiskiin.
Ottelun parhaaksi pelaajaksi joukkue valitsi terminaattorimaisen esiintymisen ansiosta Jani ”Beetle” Koposen.