Single Blog Title

This is a single blog caption
JRC-HRC

JRC Badgers – HRC: The Return of Ossi, Part Deux

Kaksi Suomen mittakaavassa perinteikästä seuraa kohtaavat toisensa Huhtasuon ahkeran mäkäräparven varjossa lauantaina 15.6 kello 15.00. Ottelusta on odotettavissa erittäin tasainen, sillä kumpikin joukkue on pyörinyt jo vuosia SM-sarjan kärkikahinoissa. Voimainmittelöön on ilmainen sisäänpääsy ja kioskista on tarjolla pientä purtavaa. Mikin varressa katsojia viihdyttää ja opastaa pitkän linjan veteraani Joonas ”Joonas” Lahtinen! Tervetuloa!

Helsinki Rugby Club on viime vuosina tullut tutuksi vahvana pelitapajoukkueena ja erittäin tunnollisena puolustajana. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä kuinka viimeaikaiset muutokset valmennuksessa vaikuttavat kokonaisuuteen. Muita perinteitä tuntuvat olevat liukas bäkkipeli ja kova fitnesstaso läpi kahdeksankymmentäminuuttisen. Viime vuosina voitot ovat menneet joukkueiden kohdatessa ristiin rastiin, vaikka viime vuonna HRC nappasi voiton kummastakin ottelusta.

Badgers marssittaa jälleen uusia tuttavuuksia kentälle. Ossi ”The Bothnian Dome” Aro tekee mäyrädebyyttinsä numerolla 12 ja Wille ”Sawo” Rönkkö marssii fularina kentälle. Ossin tilanteesta tekee mielenkiintoisen hänen paluunsa kotimaan hurmekentille ja uusi pelipaikka. Kuulapää lähti HRC:stä maailmalle, kävi voittamassa Hollanin mestaruuden, käväisi Kuopiossa turhauttamassa Keräsen Mattia raksahommissa ja kokeili puoliammattilaisuutta Irlannissa. Tästä luonnollinen jatkumo urahuipun hakemiselle on siirtyä ison rahan sopimuksella Jyväskylään koska ”Täällä on niin helvetin mukavia jätkiä.” Pelipaikaksi valikoitui 12, koska Ossi ei muuten mahtunut mäyrien kivenkovaan forkkupakkaan vaan piti keksiä jotain muuta.

Korpin luut toimituksen noitarummulla eivät kerro ottelun lopputulosta, mutta osoittavat tasaista vääntöä kotijoukkueen eduksi, tottakai. Kestääkö HRC mäyrien fyysisen rummutuksen? Riittääkö Nykäskylän pullukoilla puhti täydet minuutit? Tulkaahan katsomaan!

Seuraa heitä:

Juho ”Screamer” Kiljain JRC: Syksyllä aloittanut atleettinen nuorukainen on noussut raketin lailla mäyrien aloituskokoonpanoon. Lajiin täysillä panostava tulokas on vakuuttanut valmennuksen työmoraalillaan ja halullaan osallistua kaikkiin mahdollisiin talkoisiin ja juominkeihin. Juhon ehdottomat vahvuudet löytyvät muulimaisesta moottorista ja tahdosta laittaa torsoa likoon. Omalla ajallaan Juho harrastaa pugilismin jaloa lajia ja Arsin mopon ihailua.

Janne ”Hairy ball of fire” Heinänen JRC: Välivuoden jälkeen paluun tehnyt veteraani aloitti kauden rytinällä. Pallo känsäisiin kouriin laidalla, laituri istumaan ja fysion kauhuksi räväkkä spurtti loppuun asti. Kaikenlaista nähnyt pelimies istui tauonkin jälkeen joukkueeseen kuin löysä sukka. Varsinkin scrumit toimivat kuten joskus kauan sitten Bosniassa penalty tryita kalastellessa. Harrastuksikseen Janne kertoo sekasyöjien arvostelemisen, selän vahaamisen peilin avulla ja pesäryöstöt. Valitettavasti Janne kärsii Saabismista.

Mika ”Helvetin mukava jätkä” Takala HRC: Ikävä vastustaja, mutta lepposaa kahviseuraa. Tuulennopea lihakuutio tekee helposti emmentaalia laiskasta puolustuslinjasta. 15- ja 7- maajoukkueistakin tuttu nimi. Vapaalla Mika menee lähinnä eteenpäin.