Single Blog Title

This is a single blog caption

Turkulaiset vieraisilla

Jyväskylä Rugby Clubin miesten edustusjoukkue Badgers kohtaa turkulaisen Eagles Rugby Clubin edustajat Huhtasuolla tulevana lauantaina. Ottelu potkaistaan käyntiin miesten osalta 15:00, naisten joukkueet aloittavat hienon tapahtuman jo 13:00. Sisäänpääsy ja parkkipaikka ovat ilmaisia, tarjolla on opettavainen selostus, makkaraa ja pientä purtavaa kioskista, sekä loistavaa urheiluviihdettä! Kaikki mukaan kannustamaan kotijoukkueet voittoon!

Turku on mäyrille vuosien varrelta perinteikkäänä seurana erittäin tuttu vastus, mutta parin divarissa vietetyn vuoden takia nykykoostumuksellaan hieman outolintu. Joukkueessa taitaa olla vain kourallinen pelimiehiä, jotka ovat aiemmin pelanneet Badgersia vastaan. Ankaran skouttauksen ja videoanalyysin perusteella vastaan asettuu juoksuvoimainen ja hyvässä kunnossa oleva joukkue muutamalla johtotähdellä. Mäyrien valmennusjohto on reagoinut uhkaavaan nuoruuden intoon soittelemalla kehiin varhaista keski-ikää lähestyviä pelimanneja jotka eivät varmasti ehdi höntyilemaan turhia! Odotettavissa on mielenkiintoinen, varmasti koko kahdeksankymmentä minuuttia jännittävänä pysyvä vääntö, vaikka joukkueet löytyvätkin sarjataulukon eri päistä.

Seuraa heitä:

Cabuz ”Kosmos” Cosmin JRC: Kaikenlaista nähnyt erittäin, kokenut peluri suoraan Romaniasta. Kaikki bäkkipaikat hoituu helposti silmällä ja taloudellisella liikkumisella, kunhan ei tarvitse juosta liikaa. Silkkiset kädet ja suhteellisen tarkan potkun omaavan hombren syöttö lähtee kuin Tirkkosen harrasteautot valoista. Harrastuksikseen hän listaa emojien runsaan käytön ja OSSS-huutelun, jossa hän onkin kehittynyt suurin harppauksin.

Eetu ”The Red Rocket” Lahtivuori Eagles: Maajoukkueestakin tuttu pikakiituri oli kuulemma nuorempana kovakin. Todennäköisesti valmiiksi palaneena kentälle saapuva juoksija ei häviä fysiikassa kenellekkään. Turussa isoa vastuuta ottanut peluri voi löytyä melkein miltä vain bäkkipaikalta. Helvetin mukavana ukkona tunnettu Eetu kertoo nauttivansa country-aiheisten kuvien ottamisesta ja varsinkin niissä poseeraamisessa.