Single Blog Title

This is a single blog caption

UUSIEN KURSSI – BEGINNERS’ COURSE

English below
Jyväskylä Rugby Club järjestää syksyllä perinteisen uusien kurssin. Kurssi on ilmainen ja tervetulleita ovat kaikki, jotka haluavat tulla kokeilemaan uutta lajia ja oppimaan rugbyn alkeet. Iällä, sukupuolella, koolla tai urheilutaustalla ei ole merkitystä, rugbykentältä löytyy paikka jokaiselle! Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa treenejä joukkueen kanssa, mutta kurssille osallistuminen ei sido mihinkään.
🏉 MISSÄ JA MILLOIN?
Treenit Vehkahallissa tiistaisin ja torstaisin!
Ti 4.10. klo 20-21.15
To 6.10. klo 20.15-21.30
Ti 11.10. klo 20-21.15
To 13.10. klo 20.15-21.30
🏉 MITÄ MUKAAN?
Vehkahallin tarvitset ulkoliikuntaan sopivan vaatetuksen ja lenkkarit tai nappikset. Tuo myös oma vesipullo. Kutsu mukaan myös ystävät, kaverit ja tuttavat!
🏉 MUTTA MITÄ RUGBY ON?
Rugby on joukkue-, palloilu- ja kontaktilaji, jota pelataan jalkapallokentän kokoisella alueella soikealla pallolla. Voit myös katsoa lyhyen videon lajin perusteista. https://www.youtube.com/watch?v=FOJejnPI0p0
Nähdään kurssilla!
🏉 🏉 🏉 🏉 🏉 🏉
This fall, Jyväskylä Rugby Club organizes its traditional beginners’ course. The sessions are free and open to anyone wanting to try out a new sport in a relaxed atmosphere. Everyone is welcome to join no matter your age, gender, size or sports background!
🏉 When & where is the course?
In Vehkahalli on Tuesdays and Thursdays!
Tue 4.10. klo 20-21.15
Thu 6.10. klo 20.15-21.30
Tue 11.10. klo 20-21.15
Thu 13.10. klo 20.15-21.30
🏉 What should you bring with you?
Some sports clothes and shoes for outdoors and a water bottle.
Also bring your friends, family or colleagues!
🏉 Sounds great; what is rugby?
Rugby is a team sport played on a rectangle pitch with an oval-shaped ball.You can watch this quick video (in English) that will introduce you to the basics of the sport: https://www.youtube.com/watch?v=FOJejnPI0p0