Single Blog Title

This is a single blog caption
Get Into Rugby

Tervetuloa uudet pelaajat!

Kevät on tuonut mukanaan joukon innokkaita uusia pelaajia treeneihimme. Kymmenkunta uutta pelaajaa on ottanut ensiaskeleitaan rugbyn maailmaan osallistumalla meidän huhtikuussa järjestetylle kevään uusien kurssille.

Kurssilla tutustuimme rugbyn perusteisiin ja harjoittelimme monipuolisesti aina pallonkäsittelystä taklauksen tekniikkaan. Aluksi paneuduimme pallonkäsittelyyn ja syöttöihin, tehden erilaisia syöttö- ja hyökkäysharjoituksia. Myös kontaktiharjoituksille löytyi paikkansa ohjelmasta, mutta aloitamme ne maltillisesti, antaen kehon tottua uusiin tilanteisiin ja tekniikoihin. Alusta alkaen painotamme turvallista harjoittelua, sillä rugby on tunnetusti kontaktilaji. Jokaisen harjoituksen alussa lämmittelemme huolellisesti varmistaaksemme pelaajien hyvinvoinnin ja ennaltaehkäisemme loukkaantumisia.

Uusien kurssilaisten into ja motivoitunut asenne olivat huomattavia molempina kurssipäivinä. Meitä oli paikalla reippaasti, yli toistakymmentä pelaajaa molemmissa treeneissä. Rugbyn sääntöihin ja pelin kulkuun pääsimme perehtymään pelaamalla touch-rugbya, joka tarjoaa hyvän kuvan lajin dynamiikasta ilman täyttä kontaktia. Vanhemmat pelaajat ovat ottaneet uudet tulokkaat avosylin vastaan, ja yhdessä olemme rakentaneet positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä omassa tahdissaan.

Tulevaisuudessa odotamme innolla yhteisiä harjoituksia ja tapahtumia, joihin uudet tulokkaatkin ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan. Jos kiinnostuksesi rugbyyn heräsi, olet enemmän kuin tervetullut liittymään joukkoomme! Treenaamme kevään ajan Vehkahallilla tiistaisin ja torstaisin klo 18:45-20:15. Yhteystietomme löydät helposti nettisivuiltamme, ja voit aina ottaa rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Rugbyn parissa vietetty kesä on ainutlaatuinen kokemus, johon kannattaa tarttua. Tule mukaan kokeilemaan ja treenaamaan kanssamme!

 

P.S. Seuraava uusien kurssi järjestetään syksyllä 2024. Kannattaa ottaa meidän Instagram-tili seurantaan, niin kuulet tuoreimmat uutiset.