Single Blog Title

This is a single blog caption

Apilaukot vieraisilla

Jyväskylä Rugby Clubin miesten edustusjoukkue saa kesän viimeisillä helteillä vieraakseen Huhtasuolle tutun tumakan Porvoo Old Town Shamrocksin. Ottelu potkaistaan käyntiin lauantaina 15:00. JRC Koppelot pörhistelevät tärkeistä sarjapisteista Kuopio Rugby Clubin neitojen kanssa jo 13:00. Otteluihin on vapaa pääsy ja kioskista saa kahvia sekä lettuja! Kaikki mukaan kannustamaan!

JRC Badgersin ja Bårgoon kohtaamiset ovat olleet viime vuosina erittäin tasaisia ja kiihkeitä kamppailuja. Pisteistä on taisteltu vihellykseen asti ja johtoasemat ovat vaihdelleet valmennusta huimaavaa tahtia. Tiukka fyysinen taisto on ollut otteluille erittäin luonteenomaista ja eri värisiltä korteilta ei ole aina vältytty. Pudotuspelit alkavat vähitellen lähestymään ja panokset ovat nousseet tähänkin taistoon.

Pienellä marginaalilla sarjan viimeisellä sijalla majaileva Porvoo tahtoo varmasti välttää viimeisen sijan ja lähteekin todennäköisesti otteluun kuin perseeseen ammuttu kuutti. Sisäpiirilähteiden mukaan joukkueen henkeä on nakertanut monta kertaa hyvistä otteista huolimatta jäänyt pistepotti. Odotettavissa onkin äärimmilleen ärsytettyjä vierailijoita. Mäyrät lähtevät otteluun erinomaisista lähtökohdista joukkueen sairastuvan alkaessa hiljalleen purkautumaan, ainakin puolilleen. Hauskana kuriositeettina voidaan mainita jokaiselta aloittavalta etupelaajalta löytyvän maajoukkue-edustuksia viimeiseen reikään vedetyltä vyöltään! Badgers sai myös jobinpostia ottelua edeltävällä viikolla,uuden pelaajan liittyessä remmiin. Vahvistus tuplasi joukkueen ranskalaismäärän, heikentäen varsinkin brittivahvistusten moraalia.

Seuraa heitä:

Karl ”Cazzu2000” Filtness JRC: Vapahtajan lailla kuolettavasta pohjevammasta ylösnoussut veteraani antaa jokaisessa ottelussa kaikkensa, joskus se on enemmän, usein vähemmän. Rautaisella kokemuksella fiksuun ”sijoittumispeliin” pelifilosofiansa nojaava, mitään häpeämätön rykelmän lukko on hankkinut räjähtävyyspohjia pesäpallosta jo kultaisina sopupelivuosina. Omalla ajallaan Karlito värjää harmaita karvoja ja haukkuu bonuskortteja.

Linus ”Blondie” Backman OTS: Potkupelin primus motor ja SM-sarjan höyhensarjalaisten kruunaamaton mestari osaa tarinoiden mukaan potkia oikealla ja vasemmalla jalalla, ei vain yhtä hyvin. Ahnaasti omaakin ratkaisua hakeva pellavapää etsii aukkoja puolustuslinjasta ja kampausvinkkejä Jukka Rautakorvelta.