Single Blog Title

This is a single blog caption

Rugby beginners’ course / Rugbyn uusien kurssi

English below ⬇️
Jyväskylä Rugby Club järjestää keväällä perinteisen uusien kurssin. Kurssi on ilmainen ja tervetulleita ovat kaikki, jotka haluavat tulla kokeilemaan uutta lajia ja oppimaan rugbyn alkeet. Iällä, sukupuolella, koolla tai urheilutaustalla ei ole merkitystä, rugbykentältä löytyy paikka jokaiselle! Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa treenejä joukkueen kanssa, mutta kurssille osallistuminen ei sido mihinkään.

 

🏉 MISSÄ JA MILLOIN?

 

Treenit kaikille maanantaina 28.3. ja 4.4. Vehkahallissa klo 20.45-22.00

Treenit naisille tiistaina 29.3. ja 5.4. Graniitin painisalissa klo 19.30-20.30.

Treenit miehille torstaina 31.3. ja 7.4. Graniitin painisalissa klo 20.00-21.00.

 

🏉 MITÄ MUKAAN?

 

Vehkahallin tarvitset ulkoliikuntaan sopivan vaatetuksen ja lenkkarit tai nappikset. Graniitin painisaliin sisäliikuntaan sopiva vaatetus ja halutessasi sisäliikuntakengät, voit olla myös sukat jalassa. Tuo myös oma vesipullo. Kutsu mukaan myös ystävät, kaverit ja tuttavat!

 

🏉 MUTTA MITÄ RUGBY ON?

 

Rugby on joukkue-, palloilu- ja kontaktilaji, jota pelataan jalkapallokentän kokoisella alueella soikealla pallolla. Vieraile nettisivuillamme www.jklrugby.fi, sieltä löytyy jonkin verran infoa. Voit myös katsoa lyhyen videon lajin perusteista. https://www.youtube.com/watch?v=FOJejnPI0p0
Nähdään kurssilla!

 

🏉 🏉 🏉 🏉 🏉 🏉

 

This spring, Jyväskylä Rugby Club organizes its traditional beginners’ course. The sessions are free and open to anyone wanting to try out a new sport in a relaxed atmosphere. Everyone is welcome to join no matter your age, gender, size or sports background!

 

🏉 When & where is the course?

 

On Mondays 28th of March and 4th of April at 20:45 in Vehkahalli for everyone
On Tuesdays 29th of March and 5th of April at 19:30 in Graniitti painisali for women
On Thursdays 31st of March and 7th of April at 20:00 in Graniitti painisali for men

 

🏉 What should you bring with you?

 

Some sports clothes and shoes for outdoors and a water bottle for trainings in Vehkahalli.
Sports clothes and shoes (optional, socks are just fine) for indoors and a water bottle for trainings in Graniitti.
Also bring your friends, family or colleagues!

 

🏉 Sounds great; what is rugby?

 

Rugby is a team sport played on a rectangle pitch with an oval-shaped ball. You can find some information about the sport on our website (in Finnish):http://www.jklrugby.fi/rugby/ or you can watch this quick video (in English) that will introduce you to the basics of the sport: https://www.youtube.com/watch?v=FOJejnPI0p0