Single Blog Title

This is a single blog caption

UUSIEN KURSSI – BEGINNERS’ COURSE

English below

Jyväskylä Rugby Club järjestää keväällä 2024 perinteisen uusien kurssin. Kurssi on ilmainen ja tervetulleita ovat kaikki yli 16-vuotiaat, jotka haluavat tulla kokeilemaan uutta lajia ja oppimaan rugbyn alkeet. Sukupuolella, koolla tai urheilutaustalla ei ole merkitystä. Rugbykentältä löytyy paikka jokaiselle! Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa treenejä joukkueen kanssa, mutta kurssille osallistuminen ei sido mihinkään.

Kurssiin sisältyy kaksi treenikertaa Vehkahallissa sekä teoriakerta pelin katselun ja sääntöihin tutustumisen merkeissä Korttelikylän leffatilassa.

MISSÄ JA MILLOIN?

Ti 16.4. 18:45 – 20.15 Vehkahalli

Ke 17.4. 18 – 19:30 Korttelikylä

To 18.4. 18:45 – 20.15 Vehkahalli

MITÄ MUKAAN?

Vehkahallin tarvitset ulkoliikuntaan sopivan vaatetuksen ja lenkkarit tai nappikset. Tuo myös oma vesipullo. Kutsu mukaan myös ystävät, kaverit ja tuttavat!

MITEN MUKAAN?

Ilmottaudu kurssille joko sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@finland.rugby tai somekanavissa, näin meidän on helpompi varautua kurssiin ja ilmoittaa mahdollisista muutoksista. Ei kuitenkaan hätää jos et muista ilmoittautua tai pääse kaikille kerroille, olet silti lämpimästi tervetullut mukaan!

MUTTA MITÄ RUGBY ON?

Rugby on joukkue-, palloilu- ja kontaktilaji, jota pelataan jalkapallokentän kokoisella alueella soikealla pallolla. Voit myös katsoa lyhyen videon lajin perusteista. https://www.youtube.com/watch?v=FOJejnPI0p0

Nähdään kurssilla!

Welcome to beginners’ course

This fall, Jyväskylä Rugby Club organizes its traditional beginners’ course. The sessions are free and open to anyone wanting to try out a new sport in a relaxed atmosphere. Everyone over 16 years old is welcome to join no matter gender, size or sports background!

The beginners’ course includes two practices at Vehkahalli. On Wednesday, we will watch a rugby game together in Korttelikylä and get to know the rules of the game.

When & where is the course?

Tue 16.4. 18:45 – 20.15 Vehkahalli

Wed 17.4. 18 – 19:30 Korttelikylä

Thu 18.4. 18:45 – 20.15 Vehkahalli

 

What should you bring with you?

Some sports clothes and shoes for outdoors and a water bottle.
Also bring your friends, family or colleagues!

How to join?

Sign up for the course either by email at jyvaskyla@finland.rugby or through our social media channels. This way, it’s easier for us to prepare for the course and inform about any possible changes. However, don’t worry if you forget to sign up or can’t make it to every session, you are still warmly welcome to join!

Sounds great; what is rugby?

Rugby is a team sport played on a rectangle pitch with an oval-shaped ball.You can watch this quick video (in English) that will introduce you to the basics of the sport: https://www.youtube.com/watch?v=FOJejnPI0p0