Single Blog Title

This is a single blog caption

Mäyrät lähtevät Turkuun 5 pistettä mielessä

Suomen per.. siis Turussa nähdään lauantaina mielenkiintoinen kamppailu SM-sarjan pisteistä. Edellisviikolla Turun Eeagles hävisi monien yllätykseksi HRC:n kovalle joukkueelle vain muutamalla pisteellä ja vieraileva JRC voitti Tampereen selvin lukemin fyysisessä väännössä, josta riitti parranpärinää vielä ottelun jälkeenkin.

Lisämausteen kamppailuun tuo SM- sarjan historian kenties myöhäisin kickoff- aika, kello 18.00. Turkkusessa ilmeisesti haetaan europelifiilistä elokuisessa illassa. Toivottavasti kellonaika houkuttelee paikalle myös yleisöä seuraamaan, kumpi joukkueista hallitsee pitkän päivän mukanaan tuoman kiiman.


TURKU-JRCSeuraa heitä:

JRCTomi “Halssilan höyrypannu” Moilanen:

Paluu rikospaikalle. Pari sesonkia takaperin tapahtui juurikin Turussa loukki, joka meinasi koitua miehen peliuran päätökseksi. Vaan eipä siirtynyt Moilanen vielä manageriosastolle, vaan taisteli itsensä takaisin pelaavaan kokoonpanoon ja työn kruunasi keväinen kutsu maajoukkueen matkaan. Ei voi muuta sanoa kun hattua nostaa.


JRCJanne “Mää voin olla ysi” Heinänen:

Yksi suomen kovimmista eturiviläisistä on omasta mielestään pelannut alkukauden vaisusti. Tykinkuula haluaakin varmasti hyvän henkilökohtaisen pelin alle ennen syksyn jatkopelejä. Painavan sisäänmenon omaava proppi omistaa myös ihanan pehmeät kädet, joten Jannelta voi odottaa myös sutjakkaa pallon pelaamista kaiken painimisen ohessakin.


EaglesJaakko “Lounais-Suomen Morne Steyn” Kanniainen: Nuoresta iästään huolimatta kokenut pelimies. Vikkeläkinttuinen flyhalf, joka jakaa palloa hyvin eteenpäin (yleensä kuitenkin taaksepäin). Taistelee lauantaina kentän näteimmän pojan palkinnosta.