Single Blog Title

This is a single blog caption

Titaanien taisto Hippoksella

Jyväskylä Rugby Clubin miehet ja naiset saavat sunnuntaina vieraita isolta kirkolta Helsinki Rugby Clubin edustajien saapuessa jahtaamaan pisteitä. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti pyhänä lepopäivänä Hippoksen biljardimattomaisella nurmella, miehet toivovat naisten jättävän heillekkin neitseellistä nurmea käännettäväksi. Naiset aloittavat mähinän 13.00 ja miehet 15.00, otteluihin on vapaa pääsy ja lisäksi tarjolla makkaraa ja pientä purtavaa. Kioskin tuotot tukevat seuran toimintaa.

Otteluun lähdettäessä HRC majailee miesten sarjan kärjessä tappiottomalla pelillä JRC:n ollessa kolmantena. Kumpikin on siis pudotuspelipaikkansa varmistanut eikä suuret muutokset sarjataulukossa ole todennäköisiä. Panokset ovat silti suuret, sillä nyt otetaan jo playoffeja varten vastustajasta mittaa keräten kokemusta ja arvokasta tietoa. Matsi tulee olemaan erittäin tiukka ja tasainen, kummallakin joukkueella on vahvat etu- ja takapelaajat jalkeilla eikä varsinaisia heikkoja lenkkejä löydy. Peli siis tulee ratkeamaan virheisiin ja pieniin marginaaleihin. Kummankin joukkueen puolustus on toiminut kauden ajan, joten odotettavissa on vähämaalista vääntöä.

Toimitus arvostaa JRC:n etupelaajien pakan korkeammalle tasaisuudellaan, mutta HRC:n nopea takalinja vie bäkkien vertailun voiton pistepörssiä johtavan Bam Hennessyn johdolla. Toimitus nostaa voittajaksi sen joukkueen joka pystyy pitämään paineen päällä täydet 80min, hallitsemaan erikoistilanteita ja pitämään rangaistusmäärät kurissa.Seuraa heitä:

JRCJussi ”Holyfield” Jokitalo: Kovapäinen Kokkolalainen saa taltutettavakaseen maajoukkuetason koukkijan Ossi Arosta, kumpi vie taiston fyysisistä mötkäleistä? Jussi on nostanut kauden aikana pelinsä tasoa huikeasti varsinkin peliälynsä ja tekniikkansa osalta. Vahvimmillaan suoraviivaisessa tiukassa ottelussa, ei peräänny tai anna periksi.JRCTomi ”Ihmispora” Moilanen: Keskikentän lukko on esittänyt kauden mittaan vakuuttavaa puolustuspeliä ja isoja taklauksia, joko nyt alkaa pisteitäkin tulemaan odotettuun tahtiin? Tunnetusti isojen pelien mies joka syttyy isosta haasteesta.hrcRichard ”Whäzääm” Hennessey : Personal trainerina toimiva Irlannin ihme johtaa piste-  ja maalipörssiä ylivoimaisesti 135 pisteellä ja 15 maalilla, eli on tehnyt puolet joukkueensa pisteistä. Omaa vikkelät kintut ja löytää aukot puolustuksessa. Pystyykö mies jatkamaan riehumistaan mäyrälaumaa vastaan vai hyytyykö kovaan paineeseen?