Single Blog Title

This is a single blog caption

Rugbya telkkarissa ja maajoukkuetunnelmia

FANSEAT
Tulevana lauantaina eli 5.8. Elisa Fanseat näyttää suorana Jyväskylä Rugby Clubin ja Warriors Rugby Clubin varmasti tunteikkaan kohtaamisen. Loistava tilaisuus katsoa laaturugbya omalta kotisohvalta! Huhtasuolla klo 15.00 alkavan ottelun voit katsoa suorana täältä. Tapahtuman facebook-eventin löydät täältä

Selostuksen hoitaa kotijoukkueen legendaarinen Pappa. Paikalla kioski, ja koska on kotipeli, niin todennäköisesti myös aurinko. Pelin jatkot Resinassa.

Naisten peliä et valitettatavasti telkkarista näe, mutta tule katsomaan se livenä. Kick off on kello 13.00.

 

NAISTEN MAAJOUKKUE
Naisten XVs-maajoukkuetta ollaan taas kasaamassa tositarkoituksella ja viime viikonloppuna pidettiin karsintaleiri. Joukkueen ympärillä on hyvä positiivinen pöhinä ja Jyväskylän Koppelot edustivat leirillä hienosti. Ei kyllä tarvinnut näitä naisia hävetä: