Single Blog Title

This is a single blog caption

Koppeloiden runkosarja päätökseen vieraspelillä Helsingissä

Runkosarjan viimeisessä pelissä Koppelot matkustivat Helsinkiin pelaamaan Warriors Rugby Clubia vastaan. Warriorseilla on ollut hieno nousujohteinen kausi ja kentällä aina hyvä fiilis, joten kova peli oli (taas jälleen) odotettavissa.

Kentälle ja penkille saatiin hieno kokoonpano. Tavoitteita oli toki monia, mutta ennen kaikkea haluttiin nauttia pelistä.

Peli oli tiukkatahtista ja fyysistä, paikoin melko mielikuvituksellistakin. JRC piti kuitenkin joukkojaan kasassa ja dominoi scrumeja. Warriorsin nopeasti nostava puolustuslinja ja varmat taklaukset haastoivat etenijät, ja koko joukkueena saatiin tehdä työtä jokaisen vaiheen eteen.

Väriä kentälle toi mm. flänkkerin paikalle päätynyt Minna, joka yritti työntää scrumissa proppia reiden väärältä puolelta, siis sisäpuolelta.

Kymppinä urakoineen Nooran kommentit kertovat pelistä

Peli oli vauhdikasta ja ajoittain jopa vähän sekavaa, mutta reagoitiin vaihtuviin tilanteisiin hyvin. Sitä kautta tehtiin pisteet ja pidettiin oma pää yhtä tryta vaille puhtaana. Erikoismaininta forkuille hienosti hoidetuista erikoistilanteista.

TÄHDET
⭐⭐⭐ Mäyrä Liukko, heitot aina suoraan ja teho-hooker löysi aukot. Tuki ihan kaikkea ja lopussa vielä työtry 🙏
⭐⭐ Noora Platon, joka kehitti peliä sitä mukaa kun sitä pelattin ja hyödynsi vastustajan jättämiä aukkoja.
Sinikarhu Johansson, joka kaivoi kaaosruckeista palloja hyvään jakoon ja tarvittaessa myös meni itse tukemaan, itse Rauhallisuus

PISTEET

1 x try Noora
1 x try Eve
1 x try, 2 x konversio Kerttu
1 x try Bob
1 x try Sari
1 x try Emmi
1 x try Mäyrä

Jyväskylällä on runkosarjassa takanaan kaiken kaikkiaan hienoa kausi ja vain yksi hävitty ottelu. Sarjassa jaetaan voitettujen otteluiden ja tasapelien lisäksi myös bonuspisteitä ja sen seurauksena kolme joukkuetta olivat tasapisteissä. Tällöin suoran finaalipaikan ratkaisee tehtyjen ja päästettyjen maalien ero. Huikean ja tiukan runkosarjan tulokset venyivät aivan viimeiseen pelattuun peliin saakka.

Tänä vuonna Tampere Rugby Club jatkaa suoraan finaaliin ja semifinaalissa Jyväskylän vastaan asettuu Helsinki Rugby Club. Peli pelataan Myllypurossa ensi lauantaina 22.9.2018 klo 12 alkaen. Myös miehet pelaavat semifinaalinsa Myllypurossa lauantaina, eli kova päivä tiedossa!