Single Blog Title

This is a single blog caption

Valmentaja hakusessa! We are hiring you, coach!

Jyväskylä Rugby Clubin naisten joukkueella, kavereiden kesken Koppeloilla, on valmentaja hakusessa ensi kesän 15s-kaudelle. 

Meillä on tarjota toimiva jengi, tukiverkosto pelaaja-valmentajista ja joukkuehenki, jonka eteen tehdään koko ajan töitä. Arvot ja läpinäkyvyys on meille tärkeitä, eikä haittaa jos kentällä on hauskaa.

15-rugbyssa olemme hallitsevia suomenmestareita, joten nälkää pelata ja kehittyä löytyy. Valmentajalta toivotaan päätöksiä peluutuksesta, pelistrategiasta ja vahvaa henkistä peliä laidalla. 

Jos sinä olet se, ketä etsimme, niin laita viestiä jyvaskyla@rugby.fi. Voit myös ilmestyä paikalle treeneihin (Vehkahallille, ti ja to, klo 20.45). 


Us, JRC Ladies team, are looking for a head coach for the summer of 2019. We have hunger to be better and we want your help. Assistant coach and team managers will be there with you. We are all about transparency, values and fun.

You are especially needed in games, strategy planning and decision-making, 

If you are the one we are looking for then drop us an e-mail on jyvaskyla@rugby.fi or show up at training (Vehkahalli, 20.45, every Tuesday and Thursday)