Single Blog Title

This is a single blog caption

Rautio Yhtiöt Oy ja JRC yhteistyösopimukseen kaudelle 2019

Rautio Yhtiöt Oy on JRC:n pääyhteistyökumppni kaudella 2019. Osapuolet solmivat 1-vuotisen sopimuksen jo tämän vuoden helmikuussa.

RyOy on vuodesta 2010 asti toiminut rakennusalan yritys Jyväskylästä. Henkilökuntaan kuuluu koulutettuja, pitkän linjan rakennusalan ammattilaisia jotka toteuttavat erinäisiä rakennusalan palveluita pääasiassa yrityksille. Vaikka yritys onkin melko tuore, on sillä kuitenkin alalta jo lähes 15 vuoden kokemus. Erikoisalana ovat erityisesti kauppojen ja toimistojen miljöömuutostyöt.

Tulevalla kaudella Rautio Yhtiöt Oy toimii otteluisäntänä kahdessa JRC kotipelitapahtumassa. 8.6.2019 Hippoksella JRC ja Rautio Yhtiöt Oy isännöi Tallinnan Kalevia (miehet) ja Tampere Rugby Clubia (naiset) 15.6 Helsinki Rugby Clubia (miehet) Huhtasuolla.