Single Blog Title

This is a single blog caption

Mäyrät matkaa Helsinkiin

 WARRIORS-JRCJyväskylä Rugby Clubin uroot ja naaraat kömpivät koloistaan lauantaina jo ennen aamun ensimmäisiä säteitä tai sitä kuuluisaa kukkoa. Kauniimmat osapuolet aloittavat vääntämisen jo 10.00 Helsingin maaperällä Puistolan nurmella ja uljaat urhot jatkavat heti perään 12.00 eteenpäin. Kummallakin joukkueella vastassa Warriors Rugby Clubin edustajat. Naisissa Jyväskyläläisiä voi pitää ennakkosuosikkeina, kun taasen miehissä odotettavissa on pienten marginaalien tiukka vääntö. Hyvänä puolenahan aikaisessa aloituksessa on mahdollisuus päästä ajoissa kotiin nauttimaan olympiaviihteestä.

JRC:n ja WRC:n kohtaamiset ovat olleet viime vuosina tasaisia ja johtoasema on vaihtunut tiheään tahtiin. Ottelussa on suuret panokset kummankin joukkueen jahdatessa suoraa paikkaa välierään. Mielenkiintoa vääntöihin on tuonut joukkueiden erilaiset pelifilosofiat. Badgersin suosiessa isoille mörssäreilleen sopivampaa suoraviivaista ja sitä parempaa tapaa, on Warriors käyttänyt hyväkseen koko kentän leveyttä ja pyrkinyt liikuttamaan palloa. Toimitus ennakoi tiukkaa vääntöä jossa JRC saattaa voittaa tai olla voittamatta ja eroa voi tulla paljon tai olla tulematta.


Seuraa heitä:

JRCJanne ”Big Country” Heinänen:

Maajoukkueestakin tuttu scrumspesialisti pääsee mittamaan kuntoaan myöskin edustustehtävistä tuttua Juha Rainvuorta vastaan. Tiukassa pelissä erikoistilanteet merkkaavat paljon ja tämän taisteluparin voittaja juhlii todennäköisesti myöhäisessä lauantainaamupäivässä. Hyvässä vireessä ollut kanuunankuula teki Turkua vastaan kaksi juoksumaalia, pystyykö venyttämään pisteputkensa kahteen otteluun?


JRCPertti ”Aitoa nahkaa” Salmijärvi:

Mainioon vireeseen vertynyt nahkahousumies on nakuttanut vakuuttavan määrän juoksumaaleja kauden aikana. Tryykkareiden arvoa nostaa niiden tekotapa, Pepeä ei kiinnosta helpot ja lyhyet pinkaisut vaan matkaa täytyy saada vähintään 30 metriä. Useiden tärkeiden takapelaajien loukkaantumiset lisäävät Pepsin työmäärää ja vastuuta, pystyykö johtamaan takalinjaa muutenkin kuin esimerkin kautta?


WRCThomas ”Mediakuutio” Finell:

Kuten valtakunnan mediassakin on mainittu, voi miestä tituleerata kaikkien aikojen parhaaksi suomalaiseksi pelaajaksi, ainakin tässä lajissa. Jatkuvasti vaarallinen monella tapaa ja näkee koko kentän poikkeuksellisen hyvin. Vauhti alkaa pikkuhiljaa hidastua teinivuosista mutta johtamiseen tarvittavat desibelit vain lisääntyvät. Badgersien toimitus tahtoo erikseen onnitella vaikuttavasta 0,1 tonnin haamurajan ylittämisestä!