Single Blog Title

This is a single blog caption

Välierätuntuman hakemista Helsingissä

Jyväskylä Rugby Club suuntaa lauantaina  Alpo Lampisen linjurin uljaan keulan kohti maamme pääkallopaikkaa ja Tallinnan laivojen kotisatamaa. Kasvava joukkiomme haastaa ”hesalaiset” jopa kolmen joukkueen voimin. Ensimmäisessä ottelussa Koppelot kohtaavat Helsinki Rugby Clubin leidit jo kello 11.00. Toimintaa jatkaa miesten edustus JRC Badgers HRC:n edustusta vastaan klo 13 ja miesten kakkosjoukkueet JRC Rakit ja HRC Blue Tigers iskevät yhteen 15.00. Aikaisen aloituksen vuoksi JRC lähtee matkaan jo 05.15 Harjun tilausajolaiturilta. Kannattajia mahtuu vielä bussiin, jos esimerkiksi perjantai on lipsahtanut pidemmän puoleiseksi ja löytää itsensä Puistokadun Grilli 21:ltä josta ei ole enää pitkä matka Harjulle.

Ensimmäisissä otteluissa haetaan asetelmia viikon päästä oleviin välieriin, joissa kummallakin edustusjoukkueella on mahdollisuus kohdata helsinkiläiset uudemman kerran. Jos rakit pelaavat tasan tai voittavat ottelun, voittavat he lohkonsa. Badgers lähtee omaan koitokseensa hienoisena ennakkosuosikkina voitettuaan ensimmäisen kohtaamisen suurella marginaalilla. Mäyrien leirissä ei ole kuitenkaan yhtään varaa lähteä takki auki pelaamaan hallitsevaa mestaria vastaan, joka on todistanut rutiiniin pohjautuvan vaarallisuutensa useampaan kertaan. HRC koki ison menetyksen Ossi ”Kuuppa” Aron lähtiessä Hollannin kovatasoiseen PÄÄsarjaan testaamaan tasoaan. Myös JRC on poikkeuksellisesti liikkeellä ilman viitapiruaan Matti Kerästä.
Seuraa heitä:

Wertti ”Pale Punisher” Bask: Isokokoinen ja atleettinen nuorukainen hallitsee monta pelipaikkaa, eikä vain tyydy selviytymään. Lopulta kolmosriviin kotiutunut hyppääjähirmu on ehtinyt jo tekemään nimeä Suomen 7’s-maajoukkueen alkutaipaleilla. Pystyy nopeasti kääntämään peliä ja yksin ratkaisemaan hyökkäyksiä, saako johdettua muita parempaan suoritukseen?Wim ”Wimjob” Ederween: Hollannin aikainen joululahja mäyrien valmennusjohdolle. Omien sanojensa mukaan pelaa mitä vaan ja tarvittaessa tekee mitä vaan. Lähinnä eturivissä vaikuttava opiskelijanuori listaa kiinnostuksensa kohteiksi polkupyörät monikossa, vanhat volvot ja lehmien keskituotoksen. Kontaktista nauttiva elämäntapa rentoutuja on tottunut selkeästi pelaamaan monimutkaisempaa pelisuunnitelmaa ja rasittaakin valmennusjohtoa jatkuvasti turhan vaikeilla kysymyksillä.